Περιφερειακό Συμβούλιο: Επίθεση της παράταξης Τατούλη σε Νίκα – Μαλτέζο για την αναβολή της συνεδρίασης

/

Ανακοίνωση, σχετικά με το ζήτημα της αναβολής του Περιφερειακού Συμβουλίου της Δευτέρας, εξέδωσε ο συνδυασμός «Νέα Πελοπόννησος». Η παράταξη του κ. Τατούλη εξαπολύσει σφοδρή επίθεση εναντίον του περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα, και του προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου, Γιάννη Μαλτέζου, καθώς ισχυρίζεται ότι οδήγησαν σε αναβολή τη συνεδρίαση, προκειμένου να …τιμήσουν ανειλημμένη υποχρέωσή τους στην Αργολίδα.

Σημειώνεται στην ανακοίνωση:

Τελικά αποκαλύφθηκε η πολιτική απάτη Νίκα-Μαλτέζου σε ό,τι αφορά τη χθεσινή διάλυση της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου.

Οι μάσκες έπεσαν! Για δεύτερη συνεχιζόμενη συνεδρίαση ο κ.Μαλτέζος στήνει σκηνικό διάλυσης του Περιφερειακού Συμβουλίου αφού ο ίδιος προσήλθε 25’ μετά την επίσημη έναρξη της συνεδρίασης που ήταν στις 4.00μ.μ.

Ο κ.Μαλτέζος αποφάσισε άρον άρον τη λύση της συνεδρίασης, που ποτέ δεν άρχισε, για να φύγει …τρέχοντας μαζί με τον κ.Νίκα για το Άργος.

Ο Περιφερειάρχης και ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου έπρεπε να παρευρεθούν(!) στις 6.30μ.μ. σε ημερίδα της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής Ελλάδος (Ο.Κ.Ε.) που συνδιοργάνωνε το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αργολίδας με την Περιφέρεια Πελοποννήσου-Π.Ε. Αργολίδας με θέμα: «Ολοκληρωμένος Μηχανισμός Παρακολούθησης του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Χάρτη».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ.Νίκας και ο υποψήφιος με το συνδυασμό του πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αργολίδας κ .Φώτης Κολεβέντης έκριναν ότι στη σημαντική αυτή ημερίδα έπρεπε να απέχουν οι παρατάξεις της Αντιπολίτευσης του Περιφερειακού Συμβουλίου, αφού ουδέποτε προσκλήθηκαν ή ενημερώθηκαν για τη συγκεκριμένη συνδιοργάνωση.

Φυσικά ο κ.Νίκας δεν ενημέρωσε κανένα Συλλογικό Όργανο για την παροχή δείπνου φιλοξενίας, προϋπολογισμού 1.500€, που αμέσως μετά τη λήξη της ημερίδας παρέθεσε στους εκλεκτούς προσκεκλημένους του (ΑΔΑ:ΛΙΒΩ7Λ1 ΖΣΗ).

Ο κ.Μαλτέζος αποδεικνύεται «αχυράνθρωπος» και είναι πλέον επικίνδυνος Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου αφού προτάσσει τις δημόσιες σχέσεις του από τα καθήκοντα του.

Σε ό,τι αφορά τις βαρύγδουπες δηλώσεις του, που αφορούσαν την καταγγελία των παρατάξεων της Αντιπολίτευσης προς το πρόσωπο του για την αυθαίρετη, αντιθεσμική και αντιδημοκρατική συμπεριφορά του, τον ενημερώνουμε ότι «τσάμπα μαγκιές» δε συνάδουν με το θεσμικό ρόλο που υπηρετεί.

Υγ. Ελπίζουμε τα ελάχιστα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που προσπάθησαν να επιρρίψουν ευθύνες στους Συμβούλους της Αντιπολίτευσης για τη ματαίωση της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου για να καλύψουν την απαράδεκτη συμπεριφορά του κ.Μαλτέζου, μετά τη συγκεκριμένη αποκάλυψη να αντιλήφθηκαν το «στημένο παιχνίδι» του κυρίου Προέδρου!

Δήμος Καλαμάτας: Πολιτιστικό καλοκαίρι 2022

Η φωτογραφία από την εκδήλωση στην Αργολίδα, η οποία συνόδευσε το δελτίο τύπου της παράταξης του κ. Τατούλη

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δήμος Καλαμάτας: Σε λειτουργία η ηλεκτρονική υπηρεσία ενημέρωσης και αποπληρωμής ο οφειλών

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κύμα καύσωνα σαρώνει την Ιβηρική, συναγερμός για πυρκαγιές

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Έντονο παρασκήνιο στη Νέα Δημοκρατία για τον δήμο Τριφυλίας: «Δυνατά» η Χάιδω Παναγιωτοπούλου – «Υποχωρούν» τα στηρίγματα Κατσίβελα – Ο ρόλος του Περικλή Μαντά

Κινητικότητα επικρατεί στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με την υποψηφιότητα που θα στηρίξει η «γαλάζια»