Δήμος Καλαμάτας: 66 έργα προϋπολογισμού 41.000.000 ευρώ σε εξέλιξη – Τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο Θ. Βασιλόπουλος

/

Στοιχεία που αφορούν έργα του δήμου Καλαμάτας έδωσε στη δημοσίοτητα ο δήμαρχος της πόλης, Θανάσης Βασιλόπουλος.

Σύμφωνα με τα στοιχεία σήμερα ο Δήμος έχει σε εξέλιξη ή σε διαγωνιστική διαδικασία 66 έργα προϋπολογισμού 41.250.000 ευρώ.

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Επίσης, όπως προσέθεσε ο κ. Βασιλόπουλος, με αποφάσεις ένταξης και εξασφαλισμένη χρηματοδότηση ο Δήμος έχει λίγο πριν την δημοπράτηση 25 έργα, προϋπολογισμού 38.110.000 ευρώ, ενώ έχουν υποβληθεί και αναμένεται η αξιολόγηση προτάσεων για 19 έργα,  προϋπολογισμού 56.130.000 ευρώ.

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα

«Ως Δημοτική Αρχή, πορευόμαστε με ξεκάθαρο σχέδιο και όραμα. Υλοποιώντας κάθε δέσμευση του προγράμματός μας. Και συνεχίζουμε. Έχουμε μπροστά μας πολύ δρόμο και δεκάδες έργα που είτε υλοποιούνται, είτε βρίσκονται σε διαγωνιστική διαδικασία, είτε έχουν υποβληθεί σε χρηματοδοτικά προγράμματα αναμένοντας τις αποφάσεις ένταξης», σημείωσε ο δήμαρχος Καλαμάτας.

Δήμος Καλαμάτας: Πολιτιστικό καλοκαίρι 2022

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Με δύο πρεμιέρες ξεκινά το 28o Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κατεπείγουσα έρευνα για τον θάνατο 49χρονου στο «Άγιος Ανδρέας»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Βασιλόπουλος για επέτειο 23ης Μαρτίου: Είμαι υπερήφανος για την συμβολή της πόλης μας στο Αγώνα του ’21 – Είμαι υπερήφανος και για τις προόδους του σύγχρονου Δήμου μας

Δήλωση, με αφορμή τον εορτασμό της επετείου της 23ης Μαρτίου, έκανε ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος.