Πλησιάζει τον Γκουντάιτις ο Παναθηναϊκός

16 Ιουλίου 2022

Την περίπτωση του Αρτούρας Γκουντάιτις έχει κυκλώσει ο Παναθηναϊκός, προκειμένου να πλαισιώσει τον Γιώργο Παπαγιάννη στη θέση των σέντερ. 

Οι «πράσινοι» επανέφεραν στο προσκήνιο την περίπτωση του 29χρονου Λιθουανού, με τα μηνύματα που έρχονται από τις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών να είναι άκρως ενθαρρυντικά. 

Ο Γκουντάιτις, o οποίος προέρχεται από δυο σεζόν στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (2020-22, στο τέλος του 2022 βρέθηκε στη Νάπολι λόγω της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία), έχει μέσο όρο καριέρας στη Euroleague 8,9 πόντους και 4,9 ριμπάουντ.

Αν υπάρξει αίσιο τέλος στις διαπραγματεύσεις, τότε ο Λιθουανός θα αποτελέσει την έβδομη μεταγραφή του «τριφυλλιού», μετά τους Άντριου Άντριους, Ντέρικ Γουίλιαμς, Πάρις Λι, Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, Μάριους Γκριγκόνις και Νέιτ Γουόλτερς.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Έπεσε ουκρανικό αεροσκάφος Αντόνοφ δυτικά της Καβάλας [video]

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αναζητείται από την αστυνομία ο δήμαρχος Τριφυλίας: Δικογραφία εναντίον του μετά τη συναυλία του Δ. Κοντολάζου στην Κυπαρισσία

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σοκ με Ερνανγκόμεθ στον Παναθηναϊκό

Χωρίς τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ θα παραταχθεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Παναθηναϊκός παραμονές του δεύτερου αγώνα των playoffs της Euroleague με τη Μακάμπι Τελ

Δείτε επίσης