«Σαφάρι» της αστυνομίας σε καταστήματα της Καλαμάτας – Στα κάγκελα οι επαγγελματίες – Σιωπή από τον σύλλογο της εστίασης

//

Τη σφοδρή αντίδραση επαγγελματιών της εστίασης και της διασκέδασης έχει προκαλέσει το μπαράζ ελέγχων της αστυνομίας σε καταστήματα της Καλαμάτας.

Όπως σημειώνουν επαγγελματίες του κλάδου αυτό που προκαλεί τις αντιδράσεις δεν είναι το γεγονός ότι η αστυνομία πράττει το καθήκον της, πραγματοποιεί δηλαδή ελέγχους για τήρηση του ωραρίου κλπ, αλλά το γεγονός ότι εξαντλεί τα όρια του νόμου, με αποτέλεσμα να μηνύονται ή να σύρονται στο Αστυνομικό Τμήμα επιχειρηματίες της πόλης για αστείους λόγους.

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

Όλα αυτά συμβαίνουν, όπως σημειώνουν οι επαγγελματίες του χώρου, σε μια κρίσιμη συγκυρία για τον κλάδο, καθώς ο χώρος προσπαθεί να ορθοποδήσει μετά από τους περιορισμούς της πανδημίας, ενώ έχει να αντιμετωπίσει και τη μειωμένη κίνηση εξαιτίας της οικονομικής κρίσης.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Το ασφυκτικό πλαίσιο που έχει δημιουργηθεί θα περίμενε κανείς ότι θα προκαλέσει την παρέμβαση του Συλλόγου Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής της Καλαμάτας, ωστόσο, αυτό δεν έχει συμβεί μέχρι τώρα, καθώς περιέργως δεν υπάρχει καμία διαμαρτυρία από την πλευρά του.

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα

Δήμος Καλαμάτας: Πολιτιστικό καλοκαίρι 2022

Φωτογραφία αρχείου

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Άνοιξε η πλατφόρμα για το «Τουρισμός για Όλους» – Oι δικαιούχοι και οι προϋποθέσεις

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αρεσε στο ντεμπούτο της η ΑΕΚ, 2-0 τη Γκενκ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ