Πολύ υψηλός κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς στη Μεσσηνία την Τρίτη – Σε αυξημένη ετοιμότητα ο δήμος Καλαμάτας

/

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου, που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gr), για αύριο Τρίτη 19 Ιουλίου 2022, προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4), μεταξύ άλλων, για τη Μεσσηνία.

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

Οι υπηρεσίες του Δήμου Καλαμάτας, ΄σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τυχόν επεισόδια πυρκαγιών.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν ενέργειες στην ύπαιθρο που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια, όπως η ρίψη αναμμένων τσιγάρων, το κάψιμο ξερών χόρτων και κλαδιών ή υπολειμμάτων καθαρισμού, η χρήση μηχανημάτων που προκαλούν σπινθήρες όπως δισκοπρίονα, συσκευές συγκόλλησης, η χρήση υπαίθριων ψησταριών κ.ά. Επίσης, υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου απαγορεύεται η καύση των αγρών.

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα

Σε περίπτωση που αντιληφθούν πυρκαγιά, οι πολίτες παρακαλούνται να ειδοποιήσουν αμέσως την Πυροσβεστική Υπηρεσία στον αριθμό κλήσης 199».

Δήμος Καλαμάτας: Πολιτιστικό καλοκαίρι 2022

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δολοφονία Άλκη: Στο εδώλιο και οι 12 – Δίκη στην Αθήνα ζητάει ο Κούγιας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ολυμπιακός: Με Φερεντσβάρος ή Σλόβαν, αν αποκλειστεί…

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ