Στη σύσκεψη για το αντιπλημμυρικό της Καλαμάτας στραμμένο το ενδιαφέρον: Οι αποφάσεις του Νίκα και η στάση του Βασιλόπουλου

///

Μια εβδομάδα, της οποίας την επικαιρότητα αναμένεται να την απασχολήσει ιδιαίτερα τα ζητήματα που σχετίζονται με το μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο της Καλαμάτας είναι αυτή που ξεκινάει σήμερα.

Το ενδιαφέρον, σχετικά με το έργο, είναι στραμμένο στη γειτονική Αρκαδία.

Συγκεκριμένα, αύριο (Τρίτη 19/7) είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί τεχνική σύσκεψη στην έδρα της περιφέρειας Πελοποννήσου, στην Τρίπολη.

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

Η εν λόγω σύσκεψη ήταν αρχικά προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί στις 20 Ιουνίου στην Καλαμάτα, ωστόσο, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί μια μέρα νωρίτερα και αντί για τη Μεσσηνιακή να γίνει στην Αρκαδική πρωτεύουσα.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Στην σύσκεψη τελικώς έχει προσκληθεί και ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος, ο οποίος εμφανίζεται αποφασισμένος να στηρίξει την υλοποίηση του έργου, καθώς ενδεχόμενη αρνητική απόφαση και του Περιφερειακού Συμβουλίου, ενδεχομένως να βάλει αστερίσκους στην υλοποίηση του έργου.

Η σύσκεψη, παρότι δεν προβλέπεται ως θεσμική διαδικασία στην πορεία της ΜΠΕ του αντιπλημμυρικού προς το επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο, έχει πολιτικό ενδιαφέρον.

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα

Είναι δεδομένο ότι από την έκβασή της, από όσα προηγηθούν και όσα ακολουθήσουν, θα διαφανεί αν ο κ. Νίκας, όπως ο ίδιος διαρρέει, είναι περισσότερο κοντά στις απόψεις των αντιπολιτεύσεων του Δημοτικού Συμβουλίου της Καλαμάτας, οι οποίες είπαν «όχι» στη Μελέτη, ή εάν θα βρεθεί κοινή περπατησιά με τη δημοτική αρχή της Καλαμάτας και τις θέσεις που αυτή εκφράζει.

Δήμος Καλαμάτας: Πολιτιστικό καλοκαίρι 2022

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μετά από δύο χρόνια: Ξεκίνησε η λειτουργία της κατασκήνωσης της Αγίας Μαρίνας στον Ταΰγετο [φωτογραφίες]

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δολοφονία Άλκη: Στο εδώλιο και οι 12 – Δίκη στην Αθήνα ζητάει ο Κούγιας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Κυνική ομολογία από την περιφέρεια Πελοποννήσου: Η δομή της Κιβωτού της Καλαμάτας δεν έχει άδεια λειτουργίας – Τσιμουδιά για την έλλειψη Κοινωνικού Συμβούλου και ελέγχου

Με απόλυτη …φυσικότητα ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, Βασίλης Καπέλιος, παραδέχθηκε από το βήμα του Περιφερειακού Συμβουλίου ότι