Άλμα στο μέλλον για τον Εκπαιδευτικό Όμιλο Μπουγά: Δυνατότητα απόκτησης πτυχίου και μεταπτυχιακού από την Καλαμάτα

/

Τη δυνατότητα απόκτησης πτυχίου, αλλά και μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών από την Καλαμάτα θα δίνει ο Εκπαιδευτικό Όμιλος Μπουγά, καθώς ολοκληρώθηκαν και τις επόμενες ώρες θα επισημοποιηθούν σημαντικές συνεργασίες του Ομίλου.

Συγκεκριμένα, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος προχώρησε σε ακαδημαϊκή συνεργασία του με το Alexander College Κύπρου και του Αγγλικού Πανεπιστημίου Canterbury Christ Church University.

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

Πλέον, τα Eκπαιδευτήρια στην Καλαμάτα, καθίστανται ως ο εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος του Alexander College, για τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών του αγγλικού πανεπιστημίου Canterbury Christ Church University.

Η έναρξη της συνεργασίας περιλαμβάνει τα εξής προγράμματα:

  • Προπτυχιακό Πρόγραμμα (3 έτη): BSc Hospitality Management
  • Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα (1 έτος):MSc Tourism and Event Management

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επιλογή των γνωστικών αντικειμένων, και του προπτυχιακού αλλά και του μεταπτυχιακού, αφορούν τον κλάδο του τουρισμού και δεν είναι τυχαία.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Ο συγκεκριμένος τομέας είναι ένας από τους πλέον εξελισσόμενους, εξωστρεφείς και κερδοφόρους κλάδους, δίνει σήμερα και θα εξακολουθήσει ακόμη περισσότερο και στο άμεσο μέλλον να δίνει πληθώρα ευκαιριών για δυναμική εξέλιξη και έναν προσφέροντας ισχυρότατο ορίζοντα καριέρας.

Δήμος Καλαμάτας: Πολιτιστικό καλοκαίρι 2022

Κοινός στόχος και των δύο εκπαιδευτικών ομίλων, είναι η διατήρηση της υψηλής ποιότητας σπουδών στο εκπαιδευτικό αντικείμενο, αλλά και της διασύνδεσης με τις επιχειρήσεις του κλάδου και την αγορά εργασίας.

*Οι νέες εκπαιδευτικές δυνατότητες από την συνεργασία του Ομίλου Μπουγά και λεπτομέρειες για το προπτυχιακό και μεταπτυχιακό πρόγραμμα θα παρουσιαστούν το πρωί της Παρασκευής σε σχετική συνέντευξη τύπου.

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μεσσηνία: 63χρονη προσποιούμενη την αστυνομικό απέσπασε 4.000 ευρώ και κοσμήματα από ηλικιωμένη – Δικογραφία και κατά ενός 64χρονου

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μητσοτάκης: Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτε για τα αίτια της πυρκαγιάς στην Πεντέλη

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Στο επίκεντρο οι «κίνδυνοι» για τα περιφερειακά πανεπιστήμια από την ίδρυση ιδιωτικών ΑΕΙ – «Μέριμνα από την πολιτεία» ζητούν ο Νίκας και ο πρύτανης του πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Το ζήτημα της ίδρυσης ιδιωτικών πανεπιστημίων και οι επιπτώσεις στα περιφερειακά δημόσια ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα απασχόλησε