Νέα εποχή στον τουρισμό της Μεσσηνίας: Το W Costa Navarino ανοίγει τις πόρτες του στις 11 Αυγούστου [video]

//

Στις 11 Αυγούστου ανοίγει τις πύλες του το W Costa Navarino, το νέο ξενοδοχείο της ΤΕΜΕΣ, το οποίο βρίσκεται στο Navarino Waterfront, στη Γιάλοβα, τη νέα περιοχή ανάπτυξης της Costa Navarino.

Το W Costa Navarino βρίσκεται σε μία έκταση 130 στρεμμάτων και διαθέτει 246 δωμάτια, σουίτες και βίλες και αναμένεται να δώσει νέα ώθηση στον τουρισμό του Νομού, καθώς αναμένεται να προσελκύσει περισσότερους τουρίστες στον Νομό.

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

Αναλυτικά πληροφορίες για το νέο ξενοδοχείο ε΄δώ

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα

«Το W Costa Navarino είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους πρώτους επισκέπτες του, σε ένα μαγευτικό παραθαλάσσιο περιβάλλον, στο επίκεντρο του οποίου βρίσκεται η μοναδική ενέργεια του brand W, η δημιουργικότητα, η διαφορετικότητα και η ελευθερία της έκφρασης. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που παρουσιάζουμε ένα ξενοδοχείο που αντικατοπτρίζει τις βασικές αξίες της Costa Navarino, αυτές του σεβασμού, της ποιότητας και της αυθεντικότητας, εστιάζοντας παράλληλα στις ανάγκες των σύγχρονων διεθνών ταξιδιωτών» δήλωσε ο Στέφανος Θεοδωρίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της ΤΕΜΕΣ Α.Ε.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με την άφιξη των W Hotels στην Ελλάδα, μέσα από το ντεμπούτο του W Costa Navarino. Το νέο W Escape, με τον ξεχωριστό και εκλεπτυσμένο σχεδιασμό του, αναδεικνύει την εξέλιξη του brand W, και έρχεται να προστεθεί στις πρόσφατες αφίξεις άλλων W ξενοδοχείων στην περιοχή της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής, όπως το W Ρώμης. Καθώς συνεχίζουμε να εστιάζουμε στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των ταξιδιωτών, το πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων στο W Costa Navarino, το οποίο απευθύνεται σε ενήλικες, θα ενισχύσει το παγκόσμιο χαρτοφυλάκιο των μοναδικών εμπειριών W» δήλωσε η Candice D’Cruz, Αντιπρόεδρος – Luxury Brands, Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής της Marriott International.

Δήμος Καλαμάτας: Πολιτιστικό καλοκαίρι 2022

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ιταλία: Εκλογές στις 25 Σεπτεμβρίου

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Νοσοκομείο Καλαμάτας: 32 ασθενείς με κορονοϊό – 6 νέες εισαγωγές το τελευταίο 24ωρο

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ