ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας: Παρέμβαση Γερονικολού για τα ζητήματα παραβατικότητας στον Νομό

/

Κατοίκους της περιοχή του Άρι του δήμου Καλαμάτας είχε την ευκαιρία να συναντήσει το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής και υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας, Μενέλαος Γερονικολός.

Το κυρίαρχο ζήτημα που απασχολεί την περιοχή είναι αυτό της παραβατικότητας, ζήτημα που τέθηκε στον κ. Γερονικολό από τη συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων της περιοχής.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά σοβαρό πρόβλημα, το οποίο δυσκολεύει και επιδεινώνει τις συνθήκες διαβίωσης του μόνιμου πληθυσμού της περιοχής, αλλά παράλληλα αποτελεί και ένα γενικότερο ζήτημα, το οποίο αφορά σημαντικά τμήματα περιοχών του Νομού.

Με αφορμή την επίσκεψή του ο κ. Γερονικολός δήλωσε:

«Η παραβατικότητα αποτελεί ανοιχτή πληγή για ολόκληρες περιοχές του Νομού μας, καθώς πολλά χωριά του δήμου Μεσσήνης και του δήμου Καλαμάτας αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα.

Η επίλυση του προβλήματος προϋποθέτει την πλήρη ενεργοποίηση του κρατικού μηχανισμού και την υλοποίηση ενός σύγχρονου σχεδίου, το οποίο θα μπορέσει να απαντήσει στη ρίζα του προβλήματος.

Την ίδια στιγμή θα πρέπει να ενισχυθεί και η αποτροπή και στο πλαίσιο αυτό είναι αναγκαία η παρουσία ικανών δυνάμεων της αστυνομίας στην περιοχή, προκειμένου να διασφαλιστεί το αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων.

Είναι αυτονόητο ότι στηρίζουμε τις προσπάθειες των γυναικών και των ανδρών της αστυνομίας που υπηρετούν στον Νομό, είναι αυτονόητο ότι ζητάμε από την πολιτεία να αναλάβει πρωτοβουλίες, προκειμένου το πρόβλημα της παραβατικότητας να αντιμετωπιστεί ουσιαστικά και μακροχρόνια».

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Χαρίτσης για τα αποτελέσματα της απογραφής: Αποκαρδιωτική η εικόνα της Μεσσηνίας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Λέφσκι «πλήγωσε» τον ΠΑΟΚ και πήρε… αβαντάζ πρόκρισης

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΑΣΟΚ

Σφοδρές αντιδράσεις και στη Μεσσηνία για την υπόθεση των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων: Για «σκοτεινές πρακτικές» μιλάει ο Μενέλαος Γερονικολός – Για «μεθόδους παρακράτους» κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας

Αντιδράσεις στις τάξεις του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής και στη Μεσσηνία προκαλούν όσα εξελίσσονται και έχουν