Ανεβαίνει την Κυριακή η θερμοκρασία στη Μεσσηνία – Αναλυτικά η πρόβλεψη του καιρού για την Καλαμάτα

/

Ξεπέρασε τους 36 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία στον Νομό το Σάββατο. Την ίδια στιγμή στην Καλαμάτα, παρότι η ζέστη ήταν αισθητή, η θερμοκρασίες που καταγράφηκαν δεν ξεπέρασαν τους 34 βαθμούς.

Η θερμοκρασία, ωστόσο, αναμένεται να σκαρφαλώσει την Κυριακή στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα μέχρι τους 37 βαθμούς Κελσίου, ενώ σε ορισμένες περιοχές του Νομού δεν αποκλείεται να προσεγγίσει και τους 40 βαθμούς.

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

Αναλυτικά η πρόβλεψη του καιρού στην Καλαμάτα ( Επιμέλεια: Κώστας Μενούνος για το kalamata.meteoclub.gr/):

Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Κυριακή 24/07/2022 προβλέπεται αίθριος.

Κατά τη διάρκεια των νυχτερινών ωρών ο ουρανός θα είναι καθαρός. Η ημέρα θα ξεκινήσει και θα κυλήσει με ηλιοφάνεια. Το ίδιο μοτίβο θα διατηρηθεί καθ` όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα κυμανθεί από 27 έως 37 βαθμούς Κελσίου. Η υγρασία θα κυμανθεί από 25-60%

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν ασθενείς, από Β-ΒΑ διευθύνσεις, με ένταση 2-3 μποφόρ, το πρωί θα στραφούν σε Δ-ΒΔ, με ένταση 2-3 μποφόρ, τις πρώτες μεσημβρινές ώρες θα στραφούν σε Ν-ΝΑ, με ένταση 2-3 μποφόρ, τις μεσημβρινές ώρες θα ενισχυθούν, στα 3-4 μποφόρ, το απόγευμα θα εξασθενίσουν, στα 1-2 μποφόρ και το βράδυ θα στραφούν σε Β-ΒΑ, με ένταση 1-2 μποφόρ.

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα

Ο δείκτης υπεριώδους ακτινοβολίας (U.V.) κατά τις μεσημβρινές ώρες θα βρίσκεται στο 8.5 (Πολύ Υψηλός). Ο κώδικας επικινδυνότητας πυρκαγιάς για το Νομό Μεσσηνίας θα βρίσκεται στην κατηγορία 3 (Υψηλή).

Δήμος Καλαμάτας: Πολιτιστικό καλοκαίρι 2022

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τα επόμενα σχέδια της TEMΕΣ για τη Μεσσηνία: Oι νέες επενδύσεις σε Πύλο – Ριζόμυλο και το ενδιαφέρον για το αεροδρόμιο της Καλαμάτας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής στο Ακριτοχώρι: 115 πυροσβέστες επιχειρούν στη μεγάλη πυρκαγιά

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ