Τα επόμενα σχέδια της TEMΕΣ για τη Μεσσηνία: Oι νέες επενδύσεις σε Πύλο – Ριζόμυλο και το ενδιαφέρον για το αεροδρόμιο της Καλαμάτας

/

Μια σειρά από επενδύσεις έρχονται να ισχυροποιήσουν ακόμα περισσότερο το αποτύπωμα της ΤΕΜΕΣ και της οικογένειας Κωνσταντακόπουλου στη Μεσσηνία. Το σχέδιο για την περιοχή της Πύλου, η επένδυση στο Ριζόμυλο και η εμπλοκή στην προσπάθεια αξιοποίησης του αεροδρομίου της Καλαμάτας.

Σε νέα φάση περνά ο επενδυτικός σχεδιασμός της ΤΕΜΕΣ για τη Μεσσηνία, μετά την ολοκλήρωση της μεγάλης επένδυσης, ύψους 90 εκατ. ευρώ, για τη νέα μονάδα, την W Costa Navarino, η οποία ξεκινά τη λειτουργία της στις 11 Αυγούστου.

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

Τα επόμενα βήματα

Όπως σημειώνεται σε σχετικό ρεπορτάζ του capital.gr ακολουθούν στο Navarino Bay, τη δεύτερη περιοχή, το signature γήπεδο γκολφ The Bay Course και το υπόσκαφο Bay Clubhouse.

Έπεται το υπερπολυτελές ξενοδοχείο Mandarin Oriental, Costa Navarino, το οποίο θα λειτουργήσει το 2023. Το παραθαλάσσιο υπερπολυτελές resort θα περιλαμβάνει 99 δωμάτια, μεταξύ των οποίων 48 υπόσκαφες βίλες με ιδιωτική πισίνα, μεγάλες βεράντες με απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα, καθώς και πέντε εστιατόρια και μπαρ. Το Mandarin Oriental, Costa Navarino θα βρίσκεται δίπλα στη Navarino Agora, μια ανοικτή αγορά με επιλεγμένα καταστήματα, street food, υπαίθριο σινεμά, καθώς και πληθώρα τοπικών και αυθεντικών εμπειριών κι εκδηλώσεων. 

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Επιπλέον όσων αναφέρονται στο ρεπορτάζ του capital.gr στα μελλοντικά σχέδια της ΤΕΜΕΣ υπάρχουν και άλλες επενδύσεις, εκτός της περιοχής της Πύλου.

Η τουριστική επένδυση στον Ριζόμυλο (Navarino Blue) αποτελεί την 3η φάση επενδύσεων και η περιοχή είναι ήδη οριοθετημένη ως τμήμα της ΠΟΤΑ Μεσσηνίας. Στόχος είναι να αναπτυχθούν θεματικά ξενοδοχειακά συγκροτήματα που θα προσφέρουν πληθώρα αθλητικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων υψηλής ποιότητας, σε μια πιο προσιτή τιμή.

Η περιοχή ανάπτυξης του Navarino Blue στον Ριζόμυλο

Τέλος, με ενδιαφέρον αναμένονται οι αποφάσεις της ΤΕΜΕΣ σε σχέση με το αεροδρόμιο της Καλαμάτας και εάν τελικά θα εμπλακεί στην προσπάθεια αξιοποίησή του. Υπενθυμίζεται ότι σχετικές πληροφορίες, που μιλούν για ενδιαφέρον της ΤΕΜΕΣ, έχουν ήδη δει το φως της δημοσιότητας.

Το επόμενο χρονικό διάστημα θα απαντηθεί εάν στην αναβάθμιση του αεροδρομίου της Καλαμάτας θα συμμετάσχει η ΤΕΜΕΣ

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα

Δήμος Καλαμάτας: Πολιτιστικό καλοκαίρι 2022

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης οι εκδηλώσεις για τα 4 χρόνια από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ανεβαίνει την Κυριακή η θερμοκρασία στη Μεσσηνία – Αναλυτικά η πρόβλεψη του καιρού για την Καλαμάτα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ OIKONOMIA