Μεσσηνία: «Βάπτισμα» του ΠΑΣΟΚ και της Νομαρχιακής Επιτροπής – Στην τελική ευθεία για το ψηφοδέλτιο

//

Την πρώτη της πολιτική εκδήλωση στη Μεσσηνία διοργανώνει η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής

Στην εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη (20:30) στο λιμάνι της Καλαμάτας (Άλσος Πανελληνίου), ομιλητές θα είναι ο Γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, Ανδρέας Σπυρόπουλος, και ο τομεάρχης Ενέργειας, Χάρης Δούκας.

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Η συγκεκριμένη εκδήλωση αποτελεί το πρώτο πολιτικό στίγμα του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής στη Μεσσηνία, μετά την αλλαγή της ηγεσίας, την εκλογή νέων τοπικών και κομματικών οργάνων και θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Τα ψηφοδέλτια

Η εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στη Μεσσηνία έρχεται, χωρίς βέβαια να συνδέεται, σε έναν κρίσιμο κομματικό χρόνο, καθώς οι συζητήσεις για την συγκρότηση των ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ σε ολόκληρη τη χώρα έχει ανοίξει.

Δήμος Καλαμάτας: Πολιτιστικό καλοκαίρι 2022

Όσον αφορά στον Νομό τα δεδομένα δεν έχουν αλλάξει. Οι Μ. Γερονικολός και Π. Αλευ΄ρας παραμένουν οι δύο σταθερές του ψηφοδελτίου, η αναζήτηση υποψήφιου που θα εκφράσει το μπλοκ που στήριξε στις εσωκομματικές εκλογές τον νέο Πρόεδρο δεν έχει ολοκληρωθεί, ενώ ορισμένα νέα ονόματα που έχουν ακουστεί είτε δεν προχώρησαν, είτε, με κάποια εξ’ αυτών, υπάρχουν συζητήσεις, αλλά χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα ακόμα.

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μεσσηνία: χωρίς ενεργό μέτωπο η πυρκαγιά στην Χρυσοκελλαριά – Σε επιφυλακή οι πυροσβεστικές δυνάμεις

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κορονοϊός: 37 ασθενείς στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας – 7 νέες εισαγωγές το τελευταίο 24ωρο

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΑΣΟΚ