Προειδοποίηση Νίκα με το βλέμμα στη Νέα Δημοκρατία: Η υπόθεση του φυσικού αερίου θα έχει πολιτικές συνέπειες και ο καθένας θα τις λάβει

//

Σε μείζον ζήτημα αναμένεται να εξελιχθεί η υπόθεση του φυσικού αερίου στην Πελοπόννησο, δεδομένου ότι ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, κατά τη διάρκεια του Περιφερειακού Συμβουλίου της Δευτέρας, μίλησε και για την πολιτική διάσταση του θέματος.

Μάλιστα, ο κ. Νίκας, απαντώντας σε σχετική ερώτηση της πρώην αντιπεριφερειάρχη, Ντίνας Νικολάκου, με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις, δεν μίλησε μόνο για τις πολιτικές συνέπειες που θα έχει η διαχείριση του θέματος, αλλά προσέθεσε με νόημα ότι κάποιοι θα κληθούν να τις αναλάβουν.

Δήμος Καλαμάτας: Πολιτιστικό καλοκαίρι 2022

«Το μέλλον θα αποφασίσει και η κυβέρνηση. Ο καθένας θα κρίνει. Θα υπάρξουν και πολιτικές συνέπειες ενδεχομένως από αυτό και ο καθένας ας τις αναλάβει. Έτσι είναι η πολιτική και η ζωή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Νίκας από το βήμα του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Οι αναφορές του κ. Νίκα στις πολιτικές συνέπειες της έκβασης της συγκεκριμένης υπόθεσης επιβεβαιώνουν πλήρως το ρεπορτάζ του προηγούμενου χρονικού διαστήματος, σχετικά με το παρασκήνιο της υπόθεσης.

Και, παρότι ο κ. Νίκας δεν αναφέρθηκε σε ονόματα, οι αναφορές σε πρόσωπα που θα αναλάβουν τις πολιτικές ευθύνες, χωρίς καμιά αμφιβολία, αφορούν το εσωτερικό της κυβέρνησης και της Νέας Δημοκρατίας.

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα

Τέλος, το γεγονός ότι ο κ. Νίκας, ευθέως πλέον, συνδέει την υπόθεση του φυσικού αερίου με πολιτικά ζητήματα, ότι με επίσημες δηλώσεις «δείχνει» προς το εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, αποδεικνύει ότι είναι αποφασισμένος να συγκρουστεί με υπουργούς και στελέχη της ΝΔ ακόμα περισσότερο.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ευρωπαϊκή γεωργία: Θύμα της κλιματικής αλλαγής – To ιταλικό παράδειγμα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Επίσημη ανακοίνωση: Οριοθετήθηκε η φωτιά στο Ακριτοχώρι – Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Τρίτη στη Μεσσηνία

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Κυνική ομολογία από την περιφέρεια Πελοποννήσου: Η δομή της Κιβωτού της Καλαμάτας δεν έχει άδεια λειτουργίας – Τσιμουδιά για την έλλειψη Κοινωνικού Συμβούλου και ελέγχου

Με απόλυτη …φυσικότητα ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, Βασίλης Καπέλιος, παραδέχθηκε από το βήμα του Περιφερειακού Συμβουλίου ότι