Τρίτη 26 Ιουλίου: Συναυλία με τους «ΜΠΛΕ» στην προκυμαία του λιμένα Καλαμάτας

Ο Δήμος Καλαμάτας και η Κ.Ε. Φάρις στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2022 παρουσιάζουν το συγκρότημα ΜΠΛΕ για μία και μοναδική εμφάνιση στην προκυμαία του λιμένα της Καλαμάτας, αύριο Τρίτη 26 Ιουλίου 2022 και ώρα 21:00.

Δήμος Καλαμάτας: Πολιτιστικό καλοκαίρι 2022

Το συγκρότημα των ΜΠΛΕ δεν χρειάζεται συστάσεις! Διαχρονικά τραγούδια, ιδιαίτερος ήχος, με την απόλυτη frontwoman Τζώρτζια να μας συνεπαίρνει με τη φωνή, την ερμηνεία της και τη δυναμική σκηνική της παρουσία σε κάθε συναυλία!

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Με επτά albums και ένα διπλό best off στο ενεργητικό τους, έχουν καθιερωθεί ως ένα από τα μακροβιότερα και πιο αγαπημένα συγκροτήματα της ελληνικής μουσικής σκηνής.

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα

Ακούστε live αγαπημένα τραγούδια μεταξύ των οποίων τα “Φοβάμαι”, “Νιώθω Ενοχές”, “Πιάνω Φωτιά”, “Τον Ίδιο Τον Θεό”, “Δεν Θέλω”, “Μια Φορά κι Έναν Καιρό”, “Κόκκινο Φιλί”, “Εσύ Δεν Ζεις Πουθενά”… και πολλά ακόμη με έναν δυναμικό μα και συνάμα διαφορετικό τρόπο από αυτόν που έχετε συνηθίσει. ΜΠΛΕ, ένα συγκρότημα που εδώ και 25 χρόνια πειραματίζεται, δημιουργεί και τολμά διαφορετικές ιδέες και συνεργασίες, διατηρώντας μία συνολική αισθητική ήχου και εικόνας.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τα νέα τιμολόγια ρεύματος για τον Αύγουστο – Οι χρεώσεις ανά προμηθευτή

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δράσεις του Εργαστηρίου «Τέχνης & Πολιτισμού» στα ΚΔΑΠ Δήμου Καλαμάτας [video]

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ