Τροπολογία Χρυσομάλλη και 37 βουλευτών της ΝΔ για παράταση του χρόνου εγγραφής αθλητικών σωματείων στο Ηλεκτρονικό Μητρώο

/

Παράταση στην υποχρέωση εγγραφής των αθλητικών σωματείων στο ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων ζήτησαν ο βουλευτής Μεσσηνίας της ΝΔ, Μίλτος Χρυσομάλλης, και 37 ακόμα «γαλάζιοι» βουλευτές με τροπολογία που κατέθεσαν στο σχέδιο νόμου του Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας που συζητείται σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής.

Δήμος Καλαμάτας: Πολιτιστικό καλοκαίρι 2022

«Ανταποκρινόμενοι στα αιτήματα πολλών σωματείων καταθέσαμε σήμερα την προτεινόμενη τροπολογία για την παράταση του χρόνου ολοκλήρωσης διαδικασιών εγγραφής των αθλητικών σωματείων στο ηλεκτρονικό Μητρώο. Με την μικρή αυτή παράταση διευκολύνονται τόσο τα αθλητικά σωματεία που έχουν απομείνει προς εγγραφή όσο και οι αρμόδιες υπηρεσίες για να ολοκληρώσουν τις σχετικές διαδικασίες, προκειμένου να μην μείνει κανένα σωματείο εκτός των αγωνιστικών διαδικασιών και βέβαια να στερηθεί και τις παροχές που προβλέπει η Πολιτεία. Οφείλουμε βεβαίως θερμές ευχαριστίες στον Υπουργό Περιβάλλοντος Κώστα Σκρέκα, ο οποίος μας διαβεβαίωσε πως η τροπολογία μας θα γίνει δεκτή, στο πλαίσιο του συζητούμενου νομοσχεδίου», δήλωσε ο Μίλτος Χρυσομάλλης.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Με την τροπολογία δόθηκε παράταση, ως τις 17 Αυγούστου 2022, στην
καταληκτική ημερομηνία της 31ης Ιουλίου 2022 για την προθεσμία εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της ΓΓΑ, μετά την πάροδο της οποίας τα μη εγγεγραμμένα ερασιτεχνικά σωματεία δεν θα έχουν πλέον δικαίωμα συμμετοχής σε αγωνιστικές δραστηριότητες.

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Νίκη στο τελευταίο φιλικό ο Παναθηναϊκός

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

«Αντίο» στην Ευρώπη ο ΠΑΟΚ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.