Κουσελάς: «Την ιστορία μας πρέπει να σεβόμαστε»

Τη δήλωση του πρώην υπουργού και βουλευτή Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρη Κουσελά, προκάλεσε η ανάρτηση του messiniapress, σχετικά με το γεγονός ότι παρακολούθησε την πρόσφατη εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στην Καλαμάτας από τον …εξώστη.

Ο έμπειρος πρώην πολιτικός σημειώνει στην απάντησή του:

«Κατ αρχήν θέλω να σας ευχαριστήσω για την αγάπη κ εκτίμησή σας σχετικά μέ τη δημοσίευση που κάνατε με τίτλο «Έλλειψη σεβασμού σε ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ στη Μεσσηνία».

Όμως ,αυτό που έχει σημασία είναι ,ότι η ΝΕ του ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας έκανε μια πολύ πετυχημένη εκδήλωση κ όχι η θέση που καθόταν κάθε ένας από εμάς που είμαστε συμμέτοχοι!

Θα συμφωνήσω μαζί σας ότι την ιστορία μας πρέπει να τη σεβόμαστε κ να την τιμούμε, διδασκόμενοι από τα θετικά της κ την τεράστια προσφορά του ΠΑΣΟΚ κ μη επαναλαμβάνοντας λάθη του παρελθόντος που μας στοίχησαν ακριβά.

Προσωπικά είμαι στρατευμένος στο ΠΑΣΟΚ από τα 18 μου κ ποτέ δεν εξάρτησα την συμμετοχή μου από «καρέκλες η αξιώματα» αλλά από αρχές κ αξίες.

Τέλος θέλω να σας ενημερώσω ότι για την αποχώρησή μου μετά την ομιλία του γραμματέα είχα ενημερώσει εκ των προτέρων όπως κ για τους λόγους,κ σε καμμία περίπτωση δεν αποτελεί ένδειξη δυσαρέσκειας ..

Λυπάμαι που αναγκάστηκα να προβώ σε αυτές τις διευκρινίσεις όμως τις θεωρώ αναγκαίες προκειμένου να μην υπάρξουν παρανοήσεις σχετικά με τη στάση μου!

Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία..

Με εκτίμηση
ΔΗΜ ΚΟΥΣΕΛΑΣ
»

Διάβασε και αυτό: Σύγκρουση στο τοπικό ΠΑΣΟΚ προκαλεί η «κρυφή» συνάντηση στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας – Όλο το παρασκήνιο

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αισιόδοξα μηνύματα από το αεροδρόμιο της Καλαμάτας: Πάνω από 27.000 οι αφίξεις στο «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος» τον Ιούνιο [αναλυτικά στοιχεία]

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κόντρα Παππά – Χρυσομάλλη για το Υπερταμείο

ΠΡΟΣΦΑΤΑ VIRAL

Οι ανακοινώσεις του «τίποτα»

Γενικόλογες ανακοινώσεις, πασπαλισμένες από μπόλικο …τίποτα έχουν «πνίξει» τα δημοσιογραφικά γραφεία της Μεσσηνίας. Το …κολπάκι, να