Στον «αέρα» ο διαγωνισμός για τη μεταφορά μαθητών της Μεσσηνίας με 4.300.000 ευρώ προϋπολογισμό

/

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνουν οι εξελίξεις που σχετίζονται με την μεταφορά μαθητών της Μεσσηνίας, δεδομένου ότι πρόκειται για ένα εξαιρετικά σοβαρό ζήτημα, που αφορά εκατοντάδες οικογένειες, οι οποίες ζουν σε περιοχές που η πρόσβαση σε σχολικές μονάδες δεν είναι εύκολη.

Δήμος Καλαμάτας: Πολιτιστικό καλοκαίρι 2022

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από την περιφέρεια Πελοποννήσου, ο διαγωνισμός για τη Μεσσηνία, που αφορά το σχολικό έτος 2022 – 2023, έχει προϋπολογισμό περίπου 4.300.000 ευρώ.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Ο διαγωνισμός για το έργο της ανάθεσης υπηρεσιών μεταφοράς μαθητών τέθηκε σε ισχύ την Παρασκευή (29/7) και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να καταθέσουν προσφορές μέχρι τις 8 Αυγούστου.

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα

Υπενθυμίζεται ότι η διαδικασία του διαγωνισμού για τη μεταφορά μαθητών είναι μια εξαιρετικά κρίσιμη διαδικασία. Κατά το παρελθόν, μάλιστα, αρκετές φορές τέθηκαν και δικαστικά ζητήματα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η περίοδος του 2008, επί νομαρχίας, όταν δεκάδες άτομα είχαν δικαστικές εμπλοκές με διαγωνισμό που αφορούσε τη μεταφορά μαθητών.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κορονοϊός: Ένας ακόμα θάνατος στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας – 10 νέες εισαγωγές το τελευταίο 24ωρο

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δήμος Καλαμάτας: Πρόσληψη 122 εργαζομένων για την καθαριότητα των σχολικών μονάδων

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Έντονο παρασκήνιο στη Νέα Δημοκρατία για τον δήμο Τριφυλίας: «Δυνατά» η Χάιδω Παναγιωτοπούλου – «Υποχωρούν» τα στηρίγματα Κατσίβελα – Ο ρόλος του Περικλή Μαντά

Κινητικότητα επικρατεί στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με την υποψηφιότητα που θα στηρίξει η «γαλάζια»