Σύγκρουση στο τοπικό ΠΑΣΟΚ προκαλεί η «κρυφή» συνάντηση στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας – Όλο το παρασκήνιο

//

Πολλές εστίες έντασης στο εσωκομματικό πεδίο του τοπικού ΠΑΣΟΚ προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη στον Νομό του γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, Ανδρέα Σπυρόπουλου.

Το τελευταίο γεγονός που έχει προκαλέσει αντιδράσεις είναι ότι μόλις σήμερα (Παρασκευή) έγινε γνωστό ότι ο κ. Σπυρόπουλος μαζί με τοπικά στελέχη συμμετείχαν σε σύσκεψη με παραγωγικούς φορείς της Μεσσηνίας.

Δήμος Καλαμάτας: Πολιτιστικό καλοκαίρι 2022

Η σύσκεψη δεν καλύφθηκε δημοσιογραφικά, καθώς τα τοπικά ΜΜΕ δεν προσκλήθηκαν, ωστόσο, την ίδια τύχη είχαν ακόμα και μέλη της Νομαρχιακής Οργάνωσης Μεσσηνίας, τα οποία εμφανίζονται να μην γνωρίζουν το παραμικρό για την εν λόγω πρωτοβουλία και βεβαίως ούτε και για το αποτέλεσμα της σύσκεψης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συγκεκριμένη σύσκεψη προσήλθαν, από την πλευρά του τοπικού ΠΑΣΟΚ ο γραμματέας της Ν.Ο., Γιάννης Νικολακόπουλος, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, Γιάννης Πάζιος και το μέλος της Ν.Ο. και υπεύθυνος του οργανωτικού, Σταύρος Μούκας.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, με την οποία έγινε γνωστή η σύσκεψη στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας:

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Στη σύσκεψη στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας δεν συμμετείχε ούτε ο Γιώργος Κατσούλης, ο οποίος είναι επίσης μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και θεωρείται ο «επικεφαλής» της πλευράς του προεδρικού μπλοκ στη Μεσσηνία.

Η απουσία του κ. Κατσούλη από μια σύσκεψη με τη συμμετοχή του γραμματέα του κόμματος στη Μεσσηνία, έχει προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση, καθώς από πολλούς συνδέεται με τη σύγκρουση που εξελίσσεται στο παρασκήνιο μεταξύ του κ. Κατσούλη και του κ. Πάζιου, για το ποιος θα είναι εκείνος που «βγει μπροστά» από το προεδρικό μπλοκ την επόμενη μέρα.

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κόντρα Παππά – Χρυσομάλλη για το Υπερταμείο

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σύλληψη 53χρονου αστυνομικού για ασέλγεια σε βάρος 14χρονης

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΑΣΟΚ

Σφοδρές αντιδράσεις και στη Μεσσηνία για την υπόθεση των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων: Για «σκοτεινές πρακτικές» μιλάει ο Μενέλαος Γερονικολός – Για «μεθόδους παρακράτους» κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας

Αντιδράσεις στις τάξεις του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής και στη Μεσσηνία προκαλούν όσα εξελίσσονται και έχουν