Ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την ανέγερση νέου Αστυνομικού Μεγάρου στην Καλαμάτα – Αυτοψία στο οικόπεδο της Αγίας Τριάδας και σύσκεψη εργασίας στον Δήμο

//

Την έναρξη των διαδικασιών, οι οποίες θα οδηγήσουν στην ανέγερση νέου Αστυνομικού Μεγάρου στην Καλαμάτα, σηματοδοτεί η επίσκεψη στελέχους της «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε» στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά η κα Ανδριάνα Σκαλτσά, προϊσταμένη του Τμήματος Τοπογραφικών Αποτυπώσεων, είχε συνάντηση την Τρίτη με τον δήμαρχο Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλο, όπου και συζητήθηκαν ζητήματα που σχετίζονται με το θέμα. Στη συνάντηση συμμετείχε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Ανδρέας Καραγιάννης, αλλά και στελέχη των υπηρεσιών του δήμου Καλαμάτας.

Δήμος Καλαμάτας: Πολιτιστικό καλοκαίρι 2022

Προηγουμένως, είχε πραγματοποιηθεί αυτοψία για τον έλεγχο καταλληλότητας του ακινήτου, στο οποίο πρόκειται να κατασκευαστεί στο νέο κτίριο. Πρόκειται για οικόπεδο που βρίσκεται στην περιοχή της Αγίας Τριάδας (στο σημείο που βρίσκεται ο καταυλισμός των Ρομά), το οποίο ανήκει στο δημόσιο.

LG i.s.: Προσιτά ασφαλιστικά πακέτα

Υπενθυμίζεται ότι την ανακοίνωση κατασκευής νέου Αστυνομικού Μεγάρου στην Καλαμάτα την είχε κάνει ο ίδιος ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, κατά την πρόσφατη παρουσία του στην Καλαμάτα, στο περιθώριο της επίσκεψής του στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας.

Στόχος είναι με την κατασκευή του Μεγάρου η πρωτεύουσα της Μεσσηνίας να αποκτήσει ένα σύγχρονο κτίριο, το οποίο θα μπορεί να φιλοξενήσει τις αστυνομικές δυνάμεις της πόλης. Ταυτόχρονα η στέγαση της αστυνομίας στην συγκεκριμένη περιοχή έχει στόχο την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας σε ένα ευαίσθητο σημείο της Καλαμάτας.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Η ανακοίνωση του δήμου Καλαμάτας:

Από τις «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.» πραγματοποιήθηκε αυτοψία για τον έλεγχο καταλληλότητας του ακινήτου, στο πλαίσιο εξέτασης της δυνατότητας κατασκευής νέου Αστυνομικού Μεγάρου Καλαμάτας.

Πρόκειται για το πρώτο στάδιο, σε συνέχεια της εξαγγελίας που έχει υπάρξει από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Καλαμάτα και αφορά την ανέγερση νέου Αστυνομικού Μεγάρου στην περιοχή της Αγίας Τριάδας, σε έκταση ιδιοκτησίας του πρώην Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας.

Στο πλαίσιο αυτό, σήμερα Τρίτη 2 Αυγούστου 2022, το Δημαρχείο Καλαμάτας σε συνεννόηση με τον Μεσσήνιο Δ/ντα Σύμβουλο του Οργανισμού, Θανάση Γιάνναρη, επισκέφτηκε η Προϊσταμένη του Τμήματος Τοπογραφικών Αποτυπώσεων, χωροταξίας και απόκτησης γης των «Κτιριακών Υποδομών Α.Ε.», Ανδριάνα Σκαλτσά. Υπήρξε συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο παρουσία του Αντιδημάρχου Ανδρέα Καραγιάννη και συνεργασία με τις Υπηρεσίες του Δήμου.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΗΠΑ: Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν έχουν DNA του Ζαουάχρι, επιβεβαίωσαν τον θάνατο του ηγέτη της αλ Κάιντα από άλλες πηγές

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε ανανέωση με Μποχωρίδη

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Κυνική ομολογία από την περιφέρεια Πελοποννήσου: Η δομή της Κιβωτού της Καλαμάτας δεν έχει άδεια λειτουργίας – Τσιμουδιά για την έλλειψη Κοινωνικού Συμβούλου και ελέγχου

Με απόλυτη …φυσικότητα ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, Βασίλης Καπέλιος, παραδέχθηκε από το βήμα του Περιφερειακού Συμβουλίου ότι