Αντίστροφη μέτρηση για το Περιφερειακό Συμβούλιο και το μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο της Καλαμάτας: Στο φως οι εισηγήσεις των υπηρεσιών – Οι αστερίσκοι και οι προτάσεις [έγγραφα]

/

Μια «συμπληρωματική εισήγηση» και ένα «υπόμνημα» είναι τα νέα στοιχεία που καλούνται να λάβουν υπόψιν τους οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κατά τη συζήτηση του κρίσιμου ζητήματος που αφορά το έργο της αντιπλημμυρικής θωράκισης του δήμου Καλαμάτας.

Υπενθυμίζεται ότι το Περιφερειακό Συμβούλιο θα συζητήσει τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του εν λόγω έργου αργά το απόγευμα της Τετάρτης και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Δήμος Καλαμάτας: Πολιτιστικό καλοκαίρι 2022

Η «συμπληρωματική εισήγηση» και το «υπόμνημα» έρχονται μετά την εισήγηση της αρμόδιας υπηρεσίας, η οποία έχει διαβιβαστεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο ήδη από τις 12 Μαΐου του 2022, και θέτουν μια σειρά από ζητήματα για το έργο.

Πλέον, εκείνο που μένει να απαντηθεί είναι αν και κατά πόσο οι παρατηρήσεις που συνοδεύουν τις εισηγήσεις είναι ικανοί λόγοι για να απορριφθεί ένα πρωτόγνωρο αντιπλημμυρικό έργο, προϋπολογισμού 80.000.000 ευρώ.

Η συνεδρίαση συγκεντρώνει και πολιτικό ενδιαφέρον, καθώς από την τελική έκβαση της ψηφοφορίας και από τη στάση κάθε παράταξης, ιδίως από αυτή του κ. Νίκα, μπορεί να αποτελέσει θρυαλλίδα εξελίξεων σε πολλά επίπεδα.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Η συμπληρωματική εισήγηση της αρμόδιας Διεύθυνσης της Περιφέρειας Πελοποννήσου:

LG i.s.: Προσιτά ασφαλιστικά πακέτα

Οι προτάσεις του διευθυντή Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, οι οποίες εμπεριέχονται σε σχετικό υπόμνημα:

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αύξηση 10% στα κρούσματα της Μεσσηνίας την τελευταία εβδομάδα – «Θερίζει» ο κορονοϊός στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας [αναλυτικά στοιχεία]

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Χατζηδάκης: Σε 24 δόσεις οι ρυθμίσεις για τις οφειλές προς τον ΕΦΚΑ, στη 10ετία η παραγραφή χρεών

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ