Η πρώτη επίσημη αντίδραση: Δήλωση Βασιλόπουλου για την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου σχετικά με την αντιπλημμυρική θωράκιση της Καλαμάτας

/

Στην απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, σχετικά με το ζήτημα της αντιπλημμυρικής θωράκισης της Καλαμάτας, αναφέρεται με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο δήμαρχος της πόλης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Βασιλόπουλος σημειώνει:

Τo Περιφερειακό Συμβούλιο είναι ένα ανεξάρτητο όργανο. Είναι σημαντικό ότι από την πλειοψηφία των μελών του ΠΕΣΥ, αναγνωρίστηκε ότι η μελέτη για την αντιπλημμυρική θωράκιση της Καλαμάτας είναι στη σωστή κατεύθυνση.

Προφανώς υπάρχουν παρατηρήσεις, άλλωστε με σαφήνεια και εμείς έχουμε θέσει από την πρώτη στιγμή και “κόκκινες γραμμές” και παρατηρήσεις επί της μελέτης.

Ως προς τα 5 σημεία που ήταν ο κοινός τόπος για όσους δεν ψήφισαν κατά, τα 4 τα έχουμε συμπεριλάβει κι εμείς στις παρατηρήσεις μας.

Απ’ εκεί και πέρα, εμείς, ως Δημοτική Αρχή είμαστε εδώ για να υπηρετούμε τα συμφέροντα του Δήμου και τις ανάγκες των πολιτών. Και αυτό θα συνεχίσουμε να πράττουμε.

Δήμος Καλαμάτας: Πολιτιστικό καλοκαίρι 2022

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

LG i.s.: Προσιτά ασφαλιστικά πακέτα

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στόλτενμπεργκ: Η Ρωσία δεν πρέπει να νικήσει στην Ουκρανία

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Οι ταλιμπάν «δεν έχουν πληροφορίες» για την παρουσία του αρχηγού της Αλ-Κάιντα στο Αφγανιστάν

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Τριγμοί στη «γαλάζια πολυκατοικία»: Ρουκέτες του δημάρχου Άργους εναντίον του περιφερειάρχη Πελοποννήσου – Τι …διαμηνύει από το Facebook ο Καμπόσος στον Νίκα

Ευθεία επίθεση εναντίον του περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα, και του πρώην αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας και νυν προέδρου