Σφοδρές αντιδράσεις και στη Μεσσηνία για την υπόθεση των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων: Για «σκοτεινές πρακτικές» μιλάει ο Μενέλαος Γερονικολός – Για «μεθόδους παρακράτους» κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας

/

Αντιδράσεις στις τάξεις του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής και στη Μεσσηνία προκαλούν όσα εξελίσσονται και έχουν σχέση με την υπόθεσή την παρακολούθηση του κινητού τηλεφώνου του Νίκου Ανδρουλάκη και τις παραιτήσεις του διοικητή της ΕΥΠ και του γγ του Πρωθυπουργού.

Δήμος Καλαμάτας: Πολιτιστικό καλοκαίρι 2022

Συγκεκριμένα, σχετικές ανακοινώσεις έχουν εκδώσει τόσο ο υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας, Μενέλαος Γερονικολός, αλλά και το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Μεσσηνίας.

H ανακοίνωση του Μενέλαου Γερονικολού:

O Μενέλαος Γερονικολός

Από την στιγμή που έγινε γνωστή η απόπειρα παγίδευσης του κινητού τηλεφώνου του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη, μιλήσαμε για πλήγμα στη δημοκρατία, τα ανθρώπινα δικαιώματα, τις ελευθερίες των πολιτών.

Οι σημερινές εξελίξεις, οι παραιτήσεις στενών συνεργατών του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, δείχνουν ότι η προσπάθεια της κυβέρνησης να υποβαθμίσει το θέμα δεν ήταν μια τυχαία επιλογή.

Επίσης, δείχνουν ότι στη χώρα έχουν επιβληθεί οι πιο σκοτεινές πρακτικές, επιβεβαιώνουν ότι πλέον στην πατρίδα μας θίγονται ακόμα και θεμελιώδεις αρχές της δημοκρατίας.

Σήμερα, μάθαμε ποιοι επιχείρησαν να παγιδεύσουν το τηλέφωνο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής.

Μένει να μάθουμε ποιος έδωσε την εντολή της παγίδευσης.

Εκείνο που σίγουρα ξέρουμε είναι ότι η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι επικίνδυνη και αδίστακτη.

Το δημοκρατικό καθήκον μας να προστατεύσουμε τις ελευθερίες των Ελλήνων πολιτών είναι αδιαπραγμάτευτο.

Η ανάγκη να αλλάξει σελίδα η χώρα είναι επιβεβλημένη.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

H ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Μεσσηνίας:

Μείζον θέμα Πολιτικής & Ηθικής νομιμοποίησης της Κυβέρνησης γεννάται με τις σημερινές παραιτήσεις του Γεν. Γραμματέα του Πρωθυπουργού & του Επικεφαλής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών.

Σε συνέχεια των αποκαλύψεων από το Ευρωπαικό Κοινοβούλιο για την απόπειρα παρακολούθησης με την χρήση του λογισμικού Predator του κινητού τηλεφώνου του Προέδρου Νίκος Ανδρουλάκης για τις οποίες υπέβαλλε μηνυτήρια αναφορά, τις πληροφορίες για παρακολούθηση του από την ΕΥΠ με άλλο μέσο κατά την προεκλογική περίοδο ανάδειξης επικεφαλής στο ΠΑΣΟΚ, αλλά και την βέβαιη παρακολούθηση του Δημοσιογράφου Θ. Κουκάκη

Καθίσταται ξεκάθαρο πως η Κυβέρνηση της ΝΔ μετέρχεται μεθόδους παρακράτους που μας επιστρέφουν στην εποχή Μαυρίκη! Οι πολίτες ζητούν Ασφάλεια, Αξιοπρέπεια, Δικαιοσύνη και όχι βάναυση καταστολή, κουκούλωμα, αδιαφάνεια & κατάλυση των Δημοκρατικών τους δικαιωμάτων.

Η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται αλλά προστατεύεται. Ο Πρωθυπουργός ας αναλάβει την ευθύνη που αδέξια πάει να μεταφέρει αλλού!

Στο τέλος το Φως κερδίζει το σκοτάδι!

LG i.s.: Προσιτά ασφαλιστικά πακέτα

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τεράστια φυτεία κάνναβης στη Μεσσηνία: 3.127 δενδρύλλια εντοπίστηκαν στην Τριφυλία – Η ανακοίνωση της αστυνομίας [video & φωτογραφίες]

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μπάιντεν: «Είμαι αισιόδοξος για την απελευθέρωση της Γκράινερ»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΑΣΟΚ