Ανησυχία στη Μεσσηνία: Θετικός στον κορονοϊό 1 στους 3 κατά τους ελέγχους που έγιναν στο Διοικητήριο της Καλαμάτας [αναλυτικά στοιχεία]

8 Αυγούστου 2022

Ανησυχητικοί είναι οι αριθμοί που σχετίζονται με την πορεία της πανδημίας στη Μεσσηνία, καθώς τα κρούσματα δεν φαίνεται να υποχωρούν.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ, τα οποία αφορούν τα αποτελέσματα των τεστ που διενεργήθηκαν στο Διοικητήριο της Καλαμάτας την Κυριακή, εντοπίστηκαν 101 κρούσματα σε 331 ελέγχους (44 άνδρες και 57 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 42 έτη). Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία το ποσοστό των θετικών τεστ φτάνει το 30.51%.

Δήμος Καλαμάτας: Πολιτιστικό καλοκαίρι 2022

Οι αριθμοί από τους χθεσινούς ελέγχους στην Καλαμάτα είναι ιδιαίτερα υψηλοί και έρχονται να προστεθούν σε εκείνους των προηγούμενων ημερών και εύλογα προκαλούν ανησυχία για την εξέλιξη της πανδημίας.

Υπενθυμίζεται ότι τις δύο τελευταίες εβδομάδες στον Νομό έχει καταγραφεί σαφέστατη ανοδική τάση των κρουσμάτων. Συγκεκριμένα την εβδομάδα από 25 έως 31 Ιουλίου τα κρούσματα αυξήθηκαν κατά 9,93%, ενώ την αμέσως προηγούμενη (18 – 24 Ιουλίου) είχε καταγραφεί αύξηση 4,91%.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Σημειώνεται επίσης ότι ανησυχητική είναι και η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί τις τελευταίες ώρες στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, καθώς πέρα από τις 40 και πλέον νοσηλείες τα τελευταία στοιχεία (Κυριακή 7/8), κατέγραψαν διψήφιο αριθμό νέων εισαγωγών (10), καθώς και ιδιαίτερα αυξημένο αριθμό ασθενών (30), οι οποίοι αξιολογήθηκαν στη Μονάδα.

LG i.s.: Προσιτά ασφαλιστικά πακέτα

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ανησυχία στη Μεσσηνία προκαλεί ο αριθμός των κρουσμάτων κορονοϊού: Θετικός 1 στους 3 κατά τους ελέγχους που έγιναν την Κυριακή στο Διοικητήριο της Καλαμάτας [αναλυτικά στοιχεία]

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ν. Ηλιόπουλος: Περιμένουμε ο κ. Μητσοτάκης να απαντήσει σήμερα στα πραγματικά ερωτήματα και να μην συνεχίσει την αυτογελοιοποίηση

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Πνίγηκε» στη σκόνη η Καλαμάτα -Ξεπέρασαν τα 8 μποφόρ οι ριπές ανέμου – Τους 30 βαθμούς Κελσίου έφτασε η θερμοκρασία [φωτογραφίες]

Η συγκέντρωση μεγάλων ποσοτήτων σκόνης στην ατμόσφαιρα, οι ισχυροί άνεμοι και η υψηλή θερμοκρασία έχουν δημιουργήσει αποπνικτική ατμόσφαιρα στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα. «Πνιγμένη»

Δείτε επίσης