Μενέλαος Γερονικολός: «Ο Μητσοτάκης επέλεξε να παραστήσει τον ανήξερο Πρωθυπουργό – Να πάρουν θέση οι κυβερνητικοί βουλευτές της Μεσσηνίας»

/

Δήλωση, σχετικά με τα όσα υποστήριξε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, για την υπόθεση της παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη, έκανε ο υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, Μενέλαος Γερονικολός.

Ο κ. Γερονικολός σημειώνει στη δήλωσή του:

Δήμος Καλαμάτας: Πολιτιστικό καλοκαίρι 2022

Λίγο περισσότερο από 6 λεπτά, όσο δηλαδή διήρκησαν και οι δηλώσεις του, χρειάστηκε ο Πρωθυπουργός για να αποδείξει ότι είναι διπλά επικίνδυνος για τη χώρα.

Ο κ. Μητσοτάκης επιχείρησε, υποτίθεται, να εξηγήσει γιατί επί δικών του ημερών καταγράφεται το πρωτοφανές στα πολιτικά πράγματα του τόπου: Η ΕΥΠ αποδεδειγμένα παρακολουθούσε το τηλέφωνο ενός Ευρωβουλευτή, ενός αρχηγούς κόμματος, του Νίκου Ανδρουλάκη.

Αντί όμως ο κ. Μητσοτάκης να δώσει εξηγήσεις, ως οφείλει να πράξει ένας σοβαρός Πρωθυπουργός, επέλεξε να παραστήσει τον ανήξερο, υποστηρίζοντας με περίσσιο θράσος ότι δεν γνώριζε. 

Επέλεξε να παραστήσει έναν Πρωθυπουργό που δεν ξέρει τι συμβαίνει σε ευαίσθητες κρατικές δομές, παρότι ο ίδιος έχει την ευθύνη τους, παρά να ακολουθήσει τον μοναδικό δρόμο που του έχει απομείνει, να παραιτηθεί. 

Αντί να σηκώσει το βάρος της ευθύνης, αντί να αποδείξει ότι διαθέτει την ελάχιστη πολιτική ευαισθησία, προκειμένου να μείνει για λίγο ακόμα στην καρέκλα του, επέλεξε τον ρόλο του ανύπαρκτου Πρωθυπουργού, εκείνου που δεν γνωρίζει. 

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Τελικά, ο κ. Μητσοτάκης είναι επικίνδυνος όχι μόνο γιατί επί ημερών του γίνονται παρακολουθήσεις πολιτικών προσώπων, αλλά και γιατί επί ημερών του φαίνεται ότι η ΕΥΠ έχει μετατραπεί σε ανεξέλεγκτο παραμάγαζο.

Ελπίζουμε, το επόμενο χρονικό διάστημα, τις επόμενες ημέρες, αφού πρώτα καταλάβουν τι έχει συμβεί, θέση επί του ζητήματος της παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη να πάρουν και οι κυβερνητικοί βουλευτές της Μεσσηνίας. 

Αντιλαμβανόμαστε ότι τους είναι δύσκολο να υπερασπιστούν τις επιλογές του Πρωθυπουργού τους, ωστόσο, οφείλουν απέναντι στους πολίτες που τους επέλεξαν να αναλάβουν και αυτοί τις ευθύνες τους. 

Να μιλήσουν ξεκάθαρα, να απολογηθούν για τα πεπραγμένα της κυβέρνησής τους και να σταματήσουν να κρύβονται, παριστάνοντας ότι δεν συμβαίνει τίποτα.

LG i.s.: Προσιτά ασφαλιστικά πακέτα

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σημαντική αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών της Καλαμάτας: Στην τελική ευθεία μπαίνει η κατασκευή σύγχρονου προπονητηρίου στο Δημοτικό Στάδιο – Ποια αθλήματα θα μπορεί να «φιλοξενεί»

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κοινή δήλωση της Έφης Αχτσιόγλου και του Αλέξη Χαρίτση: Η κυβέρνηση βυθίζει τους εργαζόμενους στη φτώχεια και τη δημοκρατία στο σκοτάδι

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΑΣΟΚ

Στο κόκκινο η αντιπαράθεση για τις υποκλοπές και στη Μεσσηνία: Για πρωθυπουργό που καλύπτει το παρακράτος κάνει λόγο ο Μ. Γερονικολός – Ο Μητσοτάκης έχει δημιουργήσει το πλέγμα των παρακολουθήσεων δηλώνει ο Αλ. Χαρίτσης

Σφοδρές αντιδράσεις προκαλεί και στην πολιτική σκηνή της Μεσσηνίας το ζήτημα των υποκλοπών, καθώς την Παρασκευή

Σφοδρές αντιδράσεις και στη Μεσσηνία για την υπόθεση των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων: Για «σκοτεινές πρακτικές» μιλάει ο Μενέλαος Γερονικολός – Για «μεθόδους παρακράτους» κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας

Αντιδράσεις στις τάξεις του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής και στη Μεσσηνία προκαλούν όσα εξελίσσονται και έχουν