Βασιλόπουλος: Χρειαζόμαστε ένα μεγάλο Αθλητικό Κέντρο στη Δυτική Καλαμάτα – Αισιοδοξία για την εξέλιξη του διαγωνισμού που αφορά το κλειστό προπονητήριο

/

Την πάγια θέση του, σχετικά με την ανάγκη κατασκευής ενός νέου αθλητικού κέντρου στη Δυτική Καλαμάτα (περιοχή «Παλιάμπελα»), επανέλαβε ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος σε δηλώσεις που έκανε με αφορμή τις εξελίξεις που αφορούν το κλειστό προπονητήριο, το οποίο θα κατασκευαστεί στο Δημοτικό Στάδιο της παραλίας.

Ο κ. Βασιλόπουλος τόνισε χαρακτηριστικά:

Δήμος Καλαμάτας: Πολιτιστικό καλοκαίρι 2022

«Δεν ξεχνάμε ότι αυτό που κυρίως χρειαζόμαστε ως πόλη είναι ένα μεγάλο Αθλητικό Κέντρο. Ένα Κέντρο που πρέπει να δημιουργηθεί στη Δυτική Καλαμάτα. Ένα έργο που το έχουμε αναφέρει και στον Πρωθυπουργό που έδωσε κατεύθυνση στον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών και στον Γενικό Γραμματέα που ήταν παρών και έτσι έχουμε μιλήσει με εταιρεία για να μας φέρει τα προσχέδια για να τα καταθέσουμε και να τα θέσουμε και υπ’ όψη του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών», τόνισε ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος σε δηλώσεις του».  

Αναφορικά με το ζήτημα του νέου προπονητηρίου, το οποίο απασχόλησε την Τετάρτη την Οικονομική Επιτροπή του δήμου Καλαμάτας, ο κ. Βασιλόπουλος σημείωσε:

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

«Βρισκόμαστε στη φάση που έχουν ολοκληρωθεί οι μελέτες, έχουμε πάρει όλες τις αδειοδοτήσεις, έχει εγκριθεί το πρόγραμμα στο ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ με 600.000€, και 700.000€ είναι από Δημοτικούς Πόρους για να μπορέσουμε να φτιάξουμε ένα νέο Προπονητήριο εκεί, στο χώρο βόρεια του Σταδίου. Προκηρύσσουμε τον διαγωνισμό. Τα νέα λένε ότι οι διαγωνισμοί, πλέον, προχωρούν διότι είναι με τις νέες τιμές, οπότε δεν νομίζω να αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα και να προχωρήσει το έργο».

propon1
Η αίθουσα αθλοπαιδιών υπολογίζεται να έχει καθαρές διαστάσεις 36,00 Χ 25,80 μ. με ελεύθερο ύψος μεταβαλλόμενο από 7 έως 9 μέτρα. Θα έχει δε τη δυνατότητα να εξυπηρετεί διάφορα αθλήματα όπως μπάσκετ, βόλεϊ, ενόργανη γυμναστική και ρυθμική καθώς και πλήθος άλλων αθλημάτων σάλας όπως η πυγμαχία, ταε κβο ντο κ.ά. Η αίθουσα θα διαθέτει και συγκρότημα κερκίδων χωρητικότητας 150 θέσεων.

LG i.s.: Προσιτά ασφαλιστικά πακέτα

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Γιοβάνοβιτς: «Να παίξουμε με μεγαλύτερο ρίσκο»

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αλ. Τσίπρας: «Ο κ. Μητσοτάκης καλά θα κάνει να σταματήσει να κρύβεται πίσω από προσχήματα»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας ο Βασίλης Τζαμουράνης: Κάλεσμα για «δημιουργική σύνθεση» και «συστράτευση» απευθύνει ο επικεφαλής της παράταξης «Πρότυπος Δήμος»

Την υποψηφιότητά του για το δήμο Καλαμάτας ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης «Πρότυπος Δήμος», Βασίλης Τζαμουράνης,