Συνεχίζει να προκαλεί πολιτικές αναταράξεις το αντιπλημμυρικό της Καλαμάτας: Νέα επίθεση Κοσμόπουλου σε Βασιλόπουλο με …φόντο τον Παναγιώτη Νίκα

//

Νέα επίθεση εξαπέλυσε η παράταξη της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου της Καλαμάτας στη δημοτική αρχή, αναφορικά με το έργο της αντιπλημμυρικής θωράκισης της πόλης.

Αφορμή για τη νέα επίθεση στάθηκε το γεγονός ότι ο δήμος Καλαμάτας δεν συμμετέχει στην τεχνική επιτροπή, την οποία έχει συστήσει η περιφέρεια Πελοποννήσου και η οποία καλείται έως το τέλος Σεπτεμβρίου να καταθέσει σχετική έκθεση στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Δήμος Καλαμάτας: Πολιτιστικό καλοκαίρι 2022

Συγκεκριμένα, σε ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα της παράταξης «Καλαμάτα Μπροστά», της οποίας επικεφαλής είναι ο Βασίλης Κοσμόπουλος, σημειώνεται:

Δυστυχώς παρά την παραίνεση μας σε πρόσφατη ανακοίνωση μας, να ηγηθεί της προσπάθειας για την εύρεση βιώσιμης λύσης, η δημοτική αρχή παραμένει απούσα από τις εξελίξεις.

Σαν κακομαθημένο παιδί, που δεν του κάνουν τα χατίρια, δεν ανταποκρίνεται στον θεσμικό της ρόλο και στην υποστήριξη του συμφέροντος του δήμου.

Η παράταξη μας παρακολουθεί το θέμα και θα υποστηρίξει βιώσιμες λύσεις και την απόφαση του ΔΣ, την οποία υποβαθμίζει κατά απαράδεκτο τρόπο η δημοτική αρχή.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Αξίζει να σημειωθεί ότι το έργο της αντιπλημμυρικής θωράκισης του δήμου Καλαμάτας έχει εξελιχθεί σε κομβικό ζήτημα και για τα πολιτικά – αυτοδιοικητικά πράγματα τόσο της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας όσο και της περιφέρειας Πελοποννήσου.

Ήδη, με αφορμή το έργο, έχουν διαμορφωθεί οι ετερόκλητες πολιτικές συμμαχίες, οι οποίες έχουν αναφορές στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και τα πρόσωπα που θα διεκδικήσουν το δήμο Καλαμάτας και την περιφέρεια Πελοποννήσου.

LG i.s.: Προσιτά ασφαλιστικά πακέτα

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αλ. Τσίπρας: «Ο κ. Μητσοτάκης καλά θα κάνει να σταματήσει να κρύβεται πίσω από προσχήματα»

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τριγμοί στη «γαλάζια πολυκατοικία»: Ρουκέτες του δημάρχου Άργους εναντίον του περιφερειάρχη Πελοποννήσου – Τι …διαμηνύει από το Facebook ο Καμπόσος στον Νίκα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας ο Βασίλης Τζαμουράνης: Κάλεσμα για «δημιουργική σύνθεση» και «συστράτευση» απευθύνει ο επικεφαλής της παράταξης «Πρότυπος Δήμος»

Την υποψηφιότητά του για το δήμο Καλαμάτας ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης «Πρότυπος Δήμος», Βασίλης Τζαμουράνης,