ΝΔ για δηλώσεις Τέλλογλου: «Δεν θα μπούμε σε καμία λογική συμψηφισμού- να καταθέσει ο δημοσιογράφος τα στοιχεία στον εισαγγελέα»

“Δεν πρόκειται να μπούμε σε καμία λογική συμψηφισμού” αναφέρει σε ανακοίνωση της η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή την ανάρτηση και τις δηλώσεις του δημοσιογράφου Τάσου Τέλλογλου, σχετικά με τις παρακολουθήσεις τηλεφώνων την περίοδο 2017-2018.

“Ο κ.Τέλλογλου σήμερα επανέλαβε τα περί παρακολούθησης του τηλεφώνου του κ.Μητσοτάκη, όπως και άλλων τηλεφώνων, το 2017-2018. Ακριβώς το ίδιο ανέφερε και σε ανάρτησή του προ ημερών. Οφείλει να δώσει συγκεκριμένα στοιχεία στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου στον οποίο κατέθεσε σήμερα. Εμείς δεν πρόκειται να μπούμε σε καμία λογική συμψηφισμού” αναφέρει η Νέα Δημοκρατία και προσθέτει:

“Η κυβέρνηση όπως έχει πει ο Πρωθυπουργός θα προχωρήσει αποφασιστικά και θα λάβει όλα εκείνα τα μέτρα διασφαλίζοντας την ισορροπία ανάμεσα στην ασφάλεια του τόπου και των πολιτών και την προστασία των θεμελιωδών αρχών που προστατεύουν την ιδιωτική σφαίρα και το απόρρητο των επικοινωνιών”.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

29χρονος σκότωσε τον πεθερό του στο Αστροχώρι Άρτας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Άστατος ο καιρός στην Καλαμάτα την Παρασκευή: Πιθανότητα βροχής – Πέφτει η Θερμοκρασία [Αναλυτικά η πρόβλεψη]

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ