Ξενοδόχοι Μεσσηνίας για τη νέα μονάδα της Costa Navarino: Παρόμοιες επενδυτικές πρωτοβουλίες συμβάλουν καθοριστικά στην περαιτέρω ποιοτική αναβάθμιση της περιοχής μας

/

Ανακοίνωση, σχετικά με την έναρξη λειτουργίας της νέας μονάδας της Costa Navarino στη Γιάλοβα, εξέδωσε η Ένωση Ξενοδόχων Μεσσηνίας. Στην ανακοίνωση η Ένωση «καλωσορίζει το W Escape, το νέο κόσμημα του συγκροτήματος Costa Navarino» και υπογραμμίζει ότι «παρόμοιες επενδυτικές πρωτοβουλίες συμβάλουν καθοριστικά στην περαιτέρω ποιοτική αναβάθμιση της περιοχής μας».

Διάβασε και αυτό: Αγνώριστη η περιοχή της Γιάλοβας: Εντυπωσιακές εικόνες από το νέο ξενοδοχείο της Costa Navarino

Δήμος Καλαμάτας: Πολιτιστικό καλοκαίρι 2022

Η ανακοίνωση της Ένωσης Ξενοδόχων Μεσσηνίας:

«Η Ένωση Ξενοδόχων Μεσσηνίας καλωσορίζει το W Escape, το νέο κόσμημα του συγκροτήματος Costa Navarino που άνοιξε τις πύλες του στους πρώτους επισκέπτες.

Παρόμοιες επενδυτικές πρωτοβουλίες συμβάλουν καθοριστικά στην περαιτέρω ποιοτική αναβάθμιση της περιοχής μας, πολύ περισσότερο όταν αντλούν έμπνευση από την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών αλλά και των εγκαταστάσεων φιλοξενίας που χαρακτηρίζουν  τα  ξενοδοχειακά  συγκροτήματα  της  Costa  Navarino παίζουν σημαντικό ρόλο στην αναβάθμιση κάθε τουριστικού προορισμού.

Η Μεσσηνία, σε συνδυασμό με την ποικιλομορφία των ενδιαφερόντων που διαθέτει, έχει ήδη τα εχέγγυα για να διεκδικήσει το μερίδιο αγοράς που της αξίζει.  Και αυτό, πέρα από τις ανωδομές, το επιτυγχάνει χάρη στον επαγγελματισμό όλων των ενασχολούμενων άμεσα ή έμμεσα με τον τουρισμό.

Ευχόμαστε στο W Escape καλή και επιτυχημένη πορεία.

LG i.s.: Προσιτά ασφαλιστικά πακέτα

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ρόδος- βύθιση σκάφους με μετανάστες: Υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες οι έρευνες

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μάχη για την όρασή της δίνει η γυναίκα που δέχθηκε επίθεση με καυστικό υγρό στην Ανάληψη [video]

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ