Με πρωταγωνιστή τον Πινέδα η ΑΕΚ, 4-0 την Προοδευτική

Με τον Ντομαγκόι Βίντα να κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τα κιτρινόμαυρα και τον Πινέδα να αναδεικνύεται σε πρωταγωνιστή, η ΑΕΚ επικράτησε 4-0 της Προοδευτικής, σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα που έγινε στο «Σεραφίδειο» γήπεδο, στο προπονητικό κέντρο της Ενωσης. Το ματς, που είχε διάρκεια τριών 45λεπτων, ήταν το τελευταίο τεστ για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα πριν την έναρξη της Super League, που είναι προγραμματισμένη για την επόμενη εβδομάδα.

Η ΑΕΚ είχε πολλά κέφια στο πρώτο 45λεπτο, διάστημα στο οποίο πέτυχε τρία γκολ, δύο με τον Πινέδα (20΄ και 30΄) κι ένα με τον Γιόνσον (45΄). Στη συνέχεια ο ρυθμός του «Δικεφάλου» έπεσε, ενώ σταδιακά ο Αλμέιδα άρχισε τις αλλαγές, χρησιμοποιώντας συνολικά 25 παίκτες. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε το Μοχαμαντί, στο 9ο λεπτό του τρίτου 45λεπτου.

Η σύνθεση της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς (90′ Αθανασιάδης), Τζαβέλλας (90′ Ραντόνια / 110′ Κοσίδης), Βίντα (65′ Ρότα), Χατζισαφί (90′ Μήτογλου), Γιόνσον (90′ Λάτσι / 110′ Αλμπάνης), Σιμάνσκι (90′ Μιτάι), Τσούμπερ (90′ Μουστακόπουλος), Αμραμπατ (82′ Μοχαμαντί), Πινέδα (90′ Φράνσον), Μάνταλος (62′ Λιβάι Γκαρσία), Αραούχο (90′ Γιούσης / 110′ Μισελέν). 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Με τρεις αρχηγούς στο Ευρωμπάσκετ η εθνική

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πιο έτοιμος ο ΠΑΟΚ, νίκησε 3-1 τον Βόλο

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ