Αεροδρόμιο Καλαμάτας: 30χρονος επιχείρησε να ταξιδέψει για Ιταλία με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα

/

Στη σύλληψη ενός 30χρονου αλλοδαπού προχώρησαν αστυνομικοί του Α.Σ. Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, καθώς επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό το Μιλάνο κάνοντας χρήση μη έγκυρων ταξιδιωτικών εγγράφων.

Σε σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας σημειώνεται:

Δήμος Καλαμάτας: Πολιτιστικό καλοκαίρι 2022

Συνελήφθη, χθες (15.8.2022) το πρωί, στον Κρατικό Αερολιμένα Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 30χρονος αλλοδαπός, για πλαστογραφία και παράβαση της Νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς.

Ειδικότερα, ο συλληφθείς επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό το Μιλάνο Ιταλίας, επιδεικνύοντας, κατά τη διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου, ταξιδιωτικά έγγραφα, αμφιβόλου γνησιότητας.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε μία (1) προσωρινή άδεια διαμονής Γαλλικών Αρχών, η οποία κατασχέθηκε.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση διενεργούνται από τον Αστυνομικό Σταθμό Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας.

LG i.s.: Προσιτά ασφαλιστικά πακέτα

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Λαμπρός ο εορτασμός της Παναγίας στη Μητρόπολη Μεσσηνίας – Εικόνες από τη Μονή Βουλκάνου και τη Δήμιοβα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ρεύμα με το δελτίο για τους επαγγελματίες στο νοτιοδυτικό τμήμα της Κίνας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Κρίσιμη η κατάσταση του βρέφους από τη Μεσσηνία – Ενώπιων του Εισαγγελέα ο πατέρας και η μητέρα – Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν και τα ευρήματα της αστυνομίας στο σπίτι τους

Στην υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας κρατείται 20χρονος πατέρας, ο οποίος συνελήφθη, διότι φέρεται να κακοποίησε το τεσσάρων