Ράντονιτς: «Θα απαιτηθεί πολλή δουλειά, χρειαζόμαστε ακόμη έναν παίκτη»

16 Αυγούστου 2022

Στην Αθήνα έφτασε το μεσημέρι της Τρίτης (16/8) ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ντέγιαν Ράντονιτς. Στις πρώτες δηλώσεις μετά την άφιξή του στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ο Μαυροβούνιος τεχνικός χαρακτήρισε εύκολη την απόφαση να αναλάβει τους «πράσινους», τους οποίους χαρακτήρισε «σπουδαίο κλαμπ», ενώ υπογράμμισε ότι «δημιουργήσαμε μια νέα ομάδα με αρκετά νέα πρόσωπα και θα απαιτηθεί πολλή δουλειά από μέρους μας». Τέλος, ο 52χρονος προανήγγειλε άλλη μια μεταγραφική κίνηση από πλευράς Παναθηναϊκού, καθώς εξέφρασε την άποψη ότι το «τριφύλλι» χρειάζεται ακόμη ένα παίκτη και επισήμανε πως «τις επόμενες ημέρες θα κοιτάξουμε να επιλέξουμε τον καταλληλότερο».

«Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς που ήρθατε εδώ για να με υποδεχθείτε. H απόφασή μου να αποδεχθώ την πρόταση του Παναθηναϊκού ήταν εύκολη. Πρόκειται για ένα σπουδαίο κλαμπ και αποτελεί τιμή που δουλεύω γι’ αυτό. Πάντοτε σεβόμουν τον Παναθηναϊκό ως αντίπαλο και θεώρησα πως θα είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για μένα» τόνισε ο Ράντονιτς στις πρώτες δηλώσεις του επί ελληνικού εδάφους και συνέχισε: «Μιλήσαμε αρκετά με τους ανθρώπους της ομάδας από την ημέρα που υπέγραψα. Αναλύσαμε τι παίκτες έχουμε και τι παίκτες χρειαζόμαστε. Δημιουργήσαμε μια νέα ομάδα με αρκετά νέα πρόσωπα και θα απαιτηθεί πολλή δουλειά από μέρους μας. Νομίζω ότι χρειαζόμαστε έναν ακόμη παίκτη. Τις επόμενες ημέρες θα κοιτάξουμε να επιλέξουμε τον καταλληλότερο ώστε να κάνουμε μια πραγματικά καλή κίνηση».

Τέλος, ο Μαυροβούνιος αναφέρθηκε και στο αγωνιστικό στιλ της ομάδας, λέγοντας: «Για να είμαστε ανταγωνιστικοί στην Ευρωλίγκα, θα πρέπει να είμαστε καλοί και στις δύο πλευρές του γηπέδου, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Νομίζω πως μπορούμε να το καταφέρουμε».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αρχαιολόγοι αναφέρουν πιθανή ανακάλυψη του τόπου γέννησης του Αγίου Πέτρου

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΥΡΙΖΑ: Ο ακροδεξιός κατήφορος της ΝΔ συνεχίζεται με σπασμένα τα φρένα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δείτε επίσης