Δήμος Μεσσήνης: Πίεση στον Γιώργο Τσώνη προκειμένου να είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος – Τι απαντά ο ίδιος μιλώντας στο messiniapress

/

Ανοιχτό και εξαιρετικά πιθανό είναι το ενδεχόμενο ο Γιώργος Τσώνης να διεκδικήσει και πάλι τη θέση του δημάρχου Μεσσήνης, καθώς η πίεση που δέχεται από παράγοντες της περιοχής, αλλά και από ψηφοφόρους του είναι ισχυρή.

Ο ίδιος από την πλευρά του, παρότι δεν επιβεβαιώνει την υποψηφιότητά του, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να είναι εκ νέου υποψήφιος και δηλώνει στο messiniapress ότι την απόφασή του θα την λάβει και θα την ανακοινώσει στις αρχές του ερχόμενου φθινοπώρου.

Δήμος Καλαμάτας: Πολιτιστικό καλοκαίρι 2022

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τσώνης έχασε τις εκλογές του 2019 από τον Γιώργο Αθανασόπουλο και στη συνέχεια αποχώρησε και από επικεφαλής της παράταξής του. Ωστόσο, οι σχέσεις που διατηρεί με τον συνδυασμό του παραμένουν άριστες, ενώ και η παρουσία του ίδιου στα Δημοτικά Συμβούλια είναι συνεπής και ιδιαίτερα δυναμική.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Σημειώνεται επίσης ότι ο Γιώργος Τσώνης εκφράζει τον προοδευτικό κόσμο της περιοχής κάτι που σημαίνει ότι είναι εξαιρετικά πιθανό την ενδεχόμενη υποψηφιότητά του να την στηρίξει και το ΠΑΣΟΚ, αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ.

LG i.s.: Προσιτά ασφαλιστικά πακέτα

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το απόγευμα της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο της Μεσσήνης ανοιχτή συνάντηση πολιτών, την οποία διοργάνωσε η «Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών». Στην εν λόγω συνάντηση συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν το δήμο Μεσσήνης, προκειμένου «να σταματήσει η πορεία της παρακμής», όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται στο σχετικό κάλεσμα. Στην συγκεκριμένη συνάντηση συμμετείχε και ο πρώην δήμαρχος Μεσσήνης, Γιώργος Τσώνης.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μεγαλώνει η λίστα των νεκρών από κορονοϊό στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας: Δύο ακόμα θάνατοι το τελευταίο 24ωρο και 21 από την αρχή του Αυγούστου

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ισπανία: Η ξηρασία έφερε στην επιφάνεια το Ντολμέν του Γουαδαλπεράλ, το «Ισπανικό Stonehenge»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ανασχηματισμός με εκπλήξεις στο δήμο Πύλου – Νέστορος: Αντιδήμαρχος με σημαντικές αρμοδιότητες ο Ηλίας Κανάκης – Η απόφαση του του Π. Kαρβέλα και οι πρώτες δηλώσεις

Μια μεγάλη έκπληξη εμπεριείχαν οι αποφάσεις του δημάρχου Πύλου – Νέστορος, Παναγιώτη Καρβέλα, σχετικά με τον