Συνεργασία του δήμου Καλαμάτας με το υπεραστικό ΚΤΕΛ: Συνεχίζεται η παροχή συγκοινωνιακού έργου – Τα δρομολόγια που εκτελούνται

/

Συνάντηση του δημάρχου Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλου, με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του υπεραστικού ΚΤΕΛ Μεσσηνίας, Γιάννη Κάντζα, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, στην οποία συμμετείχε και ο αντιδήμαρχος, Δημήτρης Μαστραγγελόπουλος, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του δήμου Καλαμάτας, υπήρξε ενημέρωση για την υλοποίηση του συγκοινωνιακού έργου, καθώς και για την τουριστική κίνηση που καταγράφεται τη θερινή περίοδο, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το Υπεραστικό ΚΤΕΛ.

Δήμος Καλαμάτας: Πολιτιστικό καλοκαίρι 2022

Υπενθυμίζεται ότι μεταξύ δήμου Καλαμάτας και ΚΤΕΛ βρίσκεται σε ισχύ η σύμβαση παροχής υπηρεσίας συγκοινωνιακού έργου (έτους 2022). Το αντικείμενο της σύμβασης αφορά στη σύνδεση των Τοπικών Κοινοτήτων Ελαιοχωρίου, Βέργας, Αρφαρών, Άγριλου, Βελανιδιάς, Σταματινού και Βρομόβρυσης, του Δήμου Καλαμάτας, που δεν εξυπηρετούνται από υφιστάμενη συγκοινωνιακή γραμμή, ενώ ενισχύεται η σύνδεση με τις Τοπικές Κοινότητες Πηγών, Αλαγονίας, Νέδουσας, Καρβελίου και Λαδά.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Έτσι, με βάση τις ανάγκες που έχουν κατατεθεί από τα Συμβούλια των Τοπικών Κοινοτήτων, είχε καθοριστεί και εξακολουθεί η υλοποίηση των πιο κάτω συγκοινωνιακών γραμμών:

1. Καλαμάτα – Αρφαρά – Άγριλος – Βελανιδιά – Σταματινού – Βρωμόβρυση, δύο (2) δρομολόγια την εβδομάδα.

2. Καλαμάτα – Ελαιοχώρι, έξι (6) δρομολόγια την εβδομάδα.

3. Καλαμάτα – Βέργα, τέσσερα (4) δρομολόγια την εβδομάδα

4. Καλαμάτα – Πηγές – Αλαγονία – Νέδουσα, δύο (2) δρομολόγια την εβδομάδα

5. Καλαμάτα – Καρβέλι – Λαδά, δύο (2) δρομολόγια την εβδομάδα

Σημειώνεται ότι το κάθε δρομολόγιο περιλαμβάνει την προς τον προορισμό διαδρομή καθώς και την επιστροφή του.

LG i.s.: Προσιτά ασφαλιστικά πακέτα

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σίφνος: Πέθανε 21χρονος ενώ έκανε ψαροντούφεκο

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Βρετανία: Η Λιζ Τρας διατηρεί μεγάλο προβάδισμα στην κούρσα για την πρωθυπουργία

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ανασχηματισμός με εκπλήξεις στο δήμο Πύλου – Νέστορος: Αντιδήμαρχος με σημαντικές αρμοδιότητες ο Ηλίας Κανάκης – Η απόφαση του του Π. Kαρβέλα και οι πρώτες δηλώσεις

Μια μεγάλη έκπληξη εμπεριείχαν οι αποφάσεις του δημάρχου Πύλου – Νέστορος, Παναγιώτη Καρβέλα, σχετικά με τον