Έρχεται «λίφτινγκ» στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας: Συνεδριακό κέντρο και σχολή χορού στο υπόγειο του κτιρίου – Στο επίκεντρο και η ενεργειακή αναβάθμιση της υποδομής

/

Την έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης με την Αναπτυξιακή Μεσσηνίας Α.Ε. για την εκπόνηση μελετών και παροχή υπηρεσιών για την αξιοποίηση και αναβάθμιση δημοτικών υποδομών, θα κληθεί να αποφασίσει η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Καλαμάτας, η οποία συνεδριάζει την ερχόμενη Δευτέρα.

Δήμος Καλαμάτας: Πολιτιστικό καλοκαίρι 2022

Πρόκειται για Προγραμματική που αφορά την υλοποίηση δυο παρεμβάσεων :

  • «Ωρίμανση μελετών του έργου “Διαμόρφωση χώρων Υπογείου Μεγάρου Χορού σε Συνεδριακό Κέντρο και σε Σχολή Χορού του Δήμου”»
  • «Εκπόνηση Μελετών και ωρίμανση Πρότασης Ενεργειακής Αναβάθμισης κτιριακών υποδομών του Δήμου Καλαμάτας»

Αντικείμενο της πρώτης προγραμματικής σύμβασης αποτελεί η μεταβίβαση της αρμοδιότητας υλοποίησης των διαδικασιών ωρίμανσης του έργου και η υποστήριξη στην οργάνωση και υποβολή φακέλου αίτησης χρηματοδότησης στο πλαίσιο της διερεύνησης και εξεύρεσης διαθέσιμου χρηματοδοτικού προγράμματος προκειμένου για την ένταξη του έργου. Ο συνολικός προϋπολογισμός υπηρεσιών και εργασιών της συγκεκριμένης παρέμβασης ανέρχεται στο ποσό των 65.100 ευρώ.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Αντικείμενο της δεύτερης Προγραμματικής Σύμβασης αποτελεί η ωρίμανση πρότασης ενεργειακής αναβάθμισης κτιριακών υποδομών του δήμου Καλαμάτας, προκειμένου στη συνέχεια να υποβληθεί αίτημα χρηματοδότησης στο πρόγραμμα «Ηλέκτρα» του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν τα χαρακτηριστικά του κτιριακού αποθέματος του δήμου Καλαμάτας (παλαιότητα, επιφάνεια, αριθμός χρηστών, στοιχεία καταναλώσεων), τα κτίρια που θα ενταχθούν στην πρόταση ενεργειακής αναβάθμισης είναι:

  • Μέγαρο Χορού.
  • 1ο – 2ο ΕΠΑΛ – Εσπερινό ΕΠΑΛ – 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Καλαμάτας (Κτίρια Α και Β).
  • 1 ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας

Ο συνολικός προϋπολογισμός υπηρεσιών και εργασιών της συγκεκριμένης παρέμβασης ανέρχεται στο ποσό των 74.400 ευρώ.

LG i.s.: Προσιτά ασφαλιστικά πακέτα

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στη Λεωφόρο το καλωσόρισμα του Ερνάντες

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σερβία: Η στάθμη του Δούναβη έπεσε και έκαναν την εμφάνισή τους γερμανικά πολεμικά πλοία, βυθισμένα από το 1944

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ