Οι τάσεις φυγής προκαλούν νευρική κρίση στον Παναγιώτη Νίκα: Εγκαταλείπουν την παράταξή του πρωτοκλασάτα στελέχη – Τα ονόματα και το παρασκήνιο

/

Τάσεις «αποσύνθεσης» εμφανίζει η παράταξη του περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα, δεδομένου ότι μια σειρά από τα πιο σημαντικά στελέχη της εμφανίζονται να αποχωρούν.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ένα βήμα εκτός παράταξης Νίκα βρίσκονται οι αντιπεριφερειάρχες, Χρήστος Λαμπρόπουλος (Αρκαδία) και Θεόδωρος Βερούτης (Λακωνία). Ο πρώτος ακούγεται έντονα ότι θα είναι υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στην Αρκαδία, ενώ ο δεύτερος υποψήφιος δήμαρχος Σπάρτης. Μια ακόμα απώλεια για την παράταξη Νίκα φαίνεται ότι θα είναι και ο πρώην αντιπεριφερειάρχης και νυν πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, Γιάννης Μαλτέζος, καθώς φέρεται να έχει αποφασίσει να είναι υποψήφιος δήμαρχος Άργους – Μυκηνών.

Δήμος Καλαμάτας: Πολιτιστικό καλοκαίρι 2022

Οι τρεις πιο πάνω απώλειες δεν είναι οι μοναδικές που πονοκεφαλιάζουν τον Παναγιώτη Νίκα, καθώς και άλλα σημαντικά στελέχη της παράταξής του, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, εμφανίζονται σκεπτικοί στο ενδεχόμενο ανανέωσης της συμμετοχής τους στην παράταξη του περιφερειάρχη Πελοποννήσου.

Χάρης Βυτινιώτης (Κορινθία), Αθηνά Κόρκα (Κορινθία) και Δημήτρης Σχοινοχωρίτης (Αργολίδα) είναι τρία πρόσωπα που εκφράζουν προβληματισμό για τη συνέχεια της συμμετοχής τους στην παράταξη του κ. Νίκα.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Νίκας θα κληθεί σύντομα να αντιμετωπίσει και ζητήματα που αφορούν τον ορισμό αντιπεριφερειαρχών. Η συγκεκριμένη διαδικασία πάντοτε κρύβει παγίδες, ιδίως όταν αφορά προεκλογικό χρόνο, και δεν είναι απίθανο η λίστα όσων αποχωρούν από το πλευρό του και να μεγαλώσει, αλλά και να ενταχθούν σε αυτή ακόμα και πρόσωπα «έκπληξη».

LG i.s.: Προσιτά ασφαλιστικά πακέτα

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πάνω από τους 40 βαθμούς ο υδράργυρος την Παρασκευή – Οι περιοχές με τις μεγαλύτερες θερμοκρασίες

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σουηδία: Πυροβολισμοί σε εμπορικό κέντρο – Δύο τραυματίες

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

750 μαθητές εκτός των ΚΔΑΠ του δήμου Καλαμάτας – «Κόπηκαν» 2 στους 3 παρότι είχαν πλήρη φάκελο – Στην αναμονή για επιπλέον χρηματοδότηση ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες

Στοιχεία που σχετίζονται με τους δικαιούχους των voucher για τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης του δήμου Καλαμάτας