Σοκ και δέος στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας: Δύο ακόμα θάνατοι από κορονοϊό το προηγούμενο 24ωρο – 8 νεκροί τις τελευταίες 4 μέρες!

/

Σοκ προκαλούν πλέον οι ανακοινώσεις του Νοσοκομείου της Καλαμάτας, οι οποίες σχετίζονται με τα στοιχεία της διαχείρισης της πανδημίας του κορονοϊού, καθώς καθημερινά ανακοινώνονται νέες απώλειες ζωών, που αποδίδονται στον ιό.

Συγκεκριμένα, το τελευταίο 24ωρο στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας άφησαν την τελευταία τους πνοή δύο άνδρες, ένας 92χρονος και ένας 72χρονος.

Με αυτούς τους θανάτους οι νεκροί από την αρχή του Αυγούστου έφτασαν τους 23. Υπενθυμίζεται ότι τον Ιούλιο είχαν καταγραφεί 14 θάνατοι και τον Ιούνιο 7.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τις τελευταίες 4 μέρες (16 έως 19/8) έχουν ανακοινωθεί 8 θάνατοι, ενώ από το Δεκαπενταύγουστο και μετά καθημερινά καταγράφεται ένας τουλάχιστον νεκρός από κορονοϊό στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας.

Στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας έχουν καταγραφεί από την αρχή του έτους 159 θάνατοι που αποδίδονται στον κορονοϊό και χειρότερος μήνας ήταν ο Απρίλιος με 31 νεκρούς.

Οι νοσηλείες ασθενών με κορονοϊό στο Νοσοκομείο, σύμφωνα με τα στοιχεία της Παρασκευής (19/8), παρέμειναν 29. Το προηγούμενο 24ωρο έγιναν 7 νέες εισαγωγές και δόθηκαν 5 εξιτήρια. Την Πέμπτη αξιολογήθηκαν στη Μονάδα 12 επιβεβαιωμένα κρούσματα.

Η ανακοίνωση του Νοσοκομείου της Καλαμάτας:

Ενημερώνουμε ότι σήμερα Παρασκευή 19/8/2022 στην κλινική COVID 19 νοσηλεύονται είκοσι εννέα (29) ασθενείς. 

Έγιναν επτά (7) εισαγωγές. Δόθηκαν πέντε (5) εξιτήρια.

Καταγράφηκαν δύο (2) θάνατοι (άνδρες, 92 και 72 ετών).

Στις 18/8/2022 αξιολογήθηκαν δώδεκα (12) επιβεβαιωμένα κρούσματα.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τα μισά μαχητικά αεροσκάφη του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας έχουν τεθεί εκτός επιχειρησιακής δράσης, σύμφωνα με Δυτικό αξιωματούχο

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Φινλανδία: Η πρωθυπουργός υποβλήθηκε σε τεστ για ναρκωτικά – Διαβεβαιώνει ότι ουδέποτε έκανε χρήση

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ