Τραγωδία δίχως τέλος στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας: 2 ακόμα θάνατοι από κορονοϊό το τελευταίο 24ωρο – 26 νεκροί από την αρχή του Αυγούστου

/

Σέ έναν από τους χειρότερους μήνες του 2022, σε σχέση με τους θανάτους ασθενών με κορονοϊό στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας, τείνει να μετατραπεί ο Αύγουστος, καθώς ο αριθμός των νεκρών έχει φτάσει ήδη τους 26 σε 21 ημέρες.

Δήμος Καλαμάτας: Πολιτιστικό καλοκαίρι 2022

Το τελευταίο 24ωρο, σύμφωνα με τα στοιχεία της Κυριακής (21/8), καταγράφηκαν στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας δύο ακόμα θάνατοι. Πρόκειται για μια 96χρονη και έναν 85χρονο, οι οποίοι νοσηλεύονταν στην κλινική covid της Μονάδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της τελευταίας εβδομάδας (15 έως 21/8) δεν υπήρξε καμία μέρα χωρίς τουλάχιστον έναν νεκρό στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας και ότι έχουν καταγραφεί συνολικά 12 θάνατοι, δύο περισσότεροι από την προηγούμενη εβδομάδα (8 έως 14/8). Την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου οι θάνατοι που είχαν καταγραφεί ήταν 4.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Όσον αφορά στις νοσηλείες στο Νοσοκομείο παραμένουν 30 ασθενείς με κορονοϊό. Το τελευταίο 24ωρος έγιναν 3 εισαγωγές και δόθηκαν 4 εξιτήρια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Νοσοκομείου της Καλαμάτας:

Ενημερώνουμε ότι σήμερα Κυριακή 21/8/2022 στην κλινική COVID 19 νοσηλεύονται τριάντα (30) ασθενείς. Έγιναν τρείς (3) εισαγωγές. Δόθηκαν τέσσερα (4) εξιτήρια. Καταγράφηκαν δύο (2) θάνατοι (γυναίκα, ετών 96 και άνδρας, 85 ετών). Στις 20/8/2022 αξιολογήθηκαν δέκα οκτώ (18) επιβεβαιωμένα κρούσματα.

LG i.s.: Προσιτά ασφαλιστικά πακέτα

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ρωσία: Η κόρη του φιλοσόφου Ντούγκιν σκοτώθηκε από έκρηξη στο αυτοκίνητό της

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ανακοίνωσε τον Μπερνάρ o Παναθηναϊκός

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλοπή 2 τόνων ελαιολάδου από αγροτικό συνεταιρισμό της Μεσσηνίας: Σύλληψη ενός ανήλικου – Δικογραφία για εγκληματική οργάνωση – Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Την αφαίρεση δύο τόνων ελαιολάδου από αγροτικό συνεταιρισμό της Μεσσηνίας, «αποκαλύπτει» ανακοίνωση της Αστυνομίας, σχετικά με