Δήμος Καλαμάτας: Συνεχίζονται τα έργα στον Ταΰγετο – Παρεμβάσεις στο πλαίσιο εργασιών βελτίωσης και συντήρησης αγροτικών οδών

/

Στις παρεμβάσεις που υλοποιούνται το τρέχον χρονικό διάστημα σε περιοχές του Ταϋγέτου αναφέρεται ανακοίνωση του δήμου Καλαμάτας.

Σύμφωνα με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, Δημήτρη Μαστραγγελόπουλο, τις τελευταίες μέρες συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις στη Νέδουσα, ενώ παρεμβάσεις εξελίσσονται και σε άλλα σημεία του ορεινού όγκου.

Δήμος Καλαμάτας: Πολιτιστικό καλοκαίρι 2022

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Η ανακοίνωση του δήμου Καλαμάτας:

Συνεχίζονται τις τελευταίες ημέρες, οι ασφαλτοστρώσεις οδών στη Νέδουσα, μέσω ενεργών εργολαβιών του Δήμου Καλαμάτας. Παράλληλα, σύμφωνα με ενημέρωση από τον Αντιδήμαρχο Δημήτρη Μαστραγγελόπουλο, εξελίσσονται παρεμβάσεις και σε άλλα σημεία του ορεινού όγκου του Ταϋγέτου, στο πλαίσιο εργασιών βελτίωσης και συντήρησης αγροτικών οδών, με τσιμεντοστρώσεις και μικρά τεχνικά, προκειμένου να βελτιωθεί η προσβασιμότητα των οδών και οι συνθήκες ασφαλείας για οδηγούς και οχήματα.

LG i.s.: Προσιτά ασφαλιστικά πακέτα

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Φινλανδία: Αρνητικό το τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών στο οποίο υποβλήθηκε η πρωθυπουργός

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Καλαμάκι Κορινθίας: Νεκρή ανασύρθηκε 6χρονη από τη θάλασσα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ανασχηματισμός με εκπλήξεις στο δήμο Πύλου – Νέστορος: Αντιδήμαρχος με σημαντικές αρμοδιότητες ο Ηλίας Κανάκης – Η απόφαση του του Π. Kαρβέλα και οι πρώτες δηλώσεις

Μια μεγάλη έκπληξη εμπεριείχαν οι αποφάσεις του δημάρχου Πύλου – Νέστορος, Παναγιώτη Καρβέλα, σχετικά με τον