Ρωσία: «Αυτή δολοφόνησε την Ντούγκινα» -Η Μόσχα δημοσίευσε βίντεο με τη γυναίκα -ύποπτο

Η ρωσική υπηρεσία πληροφοριών FSB δημοσίευσε βίντεο που δείχνει μια Ουκρανή, η οποία θεωρείται ύποπτη για τη δολοφονία τής Ντάρια Ντούγκινα στη Μόσχα.

Η Ντάρια Ντούγκινα σκοτώθηκε από έκρηξη βόμβας στο αυτοκίνητό της. Ήταν κόρη του Αλεξάντερ, γνωστού ως «εγκέφαλου» του Πούτιν και θεωρητικού του ρωσικού εθνικισμού.

Η Ρωσία χαρακτήρισε την ενέργεια «τρομοκρατική», ενώ η Ουκρανία ανακοίνωσε ότι δεν έχει καμία εμπλοκή με τη δολοφονία.

Ρωσία: Ο Πούτιν χαρακτήρισε «κατάπτυστο έγκλημα» την δολοφονία της κόρης του ρώσου ιδεολόγου Αλεξάντρ Ντούγκιν

Στο βίντεο της FSB αναφέρεται ότι απεικονίζεται η Natalya Vovk, μαζί με την κόρη της, να εισέρχονται στη Ρωσία και μέσα στο κτήριο όπου ζούσε το θύμα και στη συνέχεια να αποχωρούν βιαστικά από τη χώρα.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η 43χρονη Ουκρανή και βασική ύποπτος της δολοφονίας εισήλθε στη Ρωσία στις 23 Ιουλίου με αμάξι που έφερε πινακίδες της «Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ», ενώ στη Μόσχα τις άλλαξε με πινακίδες του Καζακστάν. Λίγες ώρες μετά τη βομβιστική επίθεση, η 43χρονη πέρασε στην Εσθονία με ουκρανικές αυτή τη φορά πινακίδες.

Οι ρωσικές αρχές ανέφεραν επίσης ότι η ίδια χρησιμοποιούσε την έφηβη κόρη της για «κάλυψη», ώστε να κινείται στη Ρωσία χωρίς να προκαλεί υποψίες. Επίσης, νοίκιασε διαμέρισμα στο ίδιο κτήριο που έμενε η Ντούγκινα.

Ρωσία: Η κόρη του φιλοσόφου Ντούγκιν σκοτώθηκε από έκρηξη στο αυτοκίνητό της

Πηγή: iefimerida.gr

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Οικονόμου: Ο κ. Τσίπρας και οι φίλοι του προκειμένου να πλήξουν την κυβέρνηση αδιαφορούν για τη χώρα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Άρης: Σε συζητήσεις με την Πόρτο για τον Μπρούνο Κόστα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΔΙΕΘΝΗ