Εξηγήσεις της ΠΑΕ ΑΕΚ για την καθυστέρηση στα εγκαίνια της «Αγιάς Σοφιάς»

Ανακοίνωση με την οποία διευκρινίζει τους λόγους της καθυστέρησης στα εγκαίνια της «Αγιάς Σοφιας» εξέδωσε η ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» εξηγούν αναλυτικά τις συνθήκες που τους οδήγησαν στην απόφαση να μετατεθεί για τον Οκτώβριο η είσοδος στο νέο «σπίτι» του συλλόγου. Παράλληλα, δίνουν τη δυνατότητα σε οποιονδήποτε κάτοχο διαρκείας το επιθυμεί, να επιστρέψει την κάρτα του και να πάρει πίσω τα χρηματά του, σε περίπτωση που θεωρεί ότι αδικήθηκε από αυτήν την καθυστέρηση. Όπως έχει γίνει γνωστό από χθες (21/8) η Ένωση θα δώσει τα δύο προσεχή εντός έδρας παιχνίδι της στη Ριζούπολη, με αντίπαλο τον Βόλο και τον ΠΑΣ Γιάννινα. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Αγαπητοί φίλαθλοι της ομάδας μας,

Η ΠΑΕ ΑΕΚ σας διαβεβαιώνει πως έγινε κάθε δυνατή προσπάθεια και εξαντλήθηκε κάθε πιθανότητα μέχρι και την ύστατη ώρα προκειμένου να καταστεί εφικτή η χρησιμοποίηση του νέου μας γηπέδου και η επιστροφή στα πατρογονικά εδάφη μας στη Νέα Φιλαδέλφεια από την πρώτη επίσημη εντός έδρας αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας μας.

Δυστυχώς αξεπέραστα -εντός του συγκεκριμένου περιορισμένου χρονικού πλαισίου- τεχνικά ζητήματα των οποίων η διευθέτηση δεν εξαρτιόνταν αποκλειστικά και μόνο από την ΠΑΕ ΑΕΚ δεν επέτρεψαν να επιτευχθεί ο συγκεκριμένος στόχος.

Κατά κύριο λόγο η γραφειοκρατία και επιπλέον οι ιδιαιτερότητες της συγκεκριμένης χρονικής περιόδου (μήνας Αύγουστος), σε συνδυασμό με τις εύλογες παραινέσεις των τεχνικών μας συμβούλων να αποφευχθεί κάθε ενδεχόμενο κινδύνου για τη λειτουργικότητα του γηπέδου μας μακροπρόθεσμα και έχοντας πάντοτε ως αποκλειστικό γνώμονα την απόλυτη ασφάλεια των φιλάθλων μας, μας ανάγκασαν να οδηγηθούμε στην απόφαση να αναβάλλουμε για λίγο ακόμη την ιστορική επάνοδο της ομάδας μας στο σπίτι μας.

Θεωρούμε πως μετά από 19 χρόνια και 2 μήνες προσμονής, την ολιγοήμερη αυτή καθυστέρηση μπορούμε όλοι μας να την αντέξουμε.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει το φίλαθλο κοινό της ομάδας μας για την τεράστια και ιστορικών διαστάσεων ανταπόκρισή του στην αγορά εισιτηρίων διαρκείας.

Ως γνωστόν, θεωρείται πλέον δεδομένο πως με τη λήξη της περιόδου διάθεσης των καρτών διαρκείας θα έχει συντελεστεί μία ιστορική επίδοση που θα συνοδεύει την επιστροφή των Ενωσιτών στα Ιερά Χώματα της Νέας Φιλαδέλφειας.

Για όλους εμάς προέχει το ηθικό μέρος της σχέσης με τους φιλάθλους μας και η ειλικρινής επαφή μας με κάθε έναν από αυτούς.

Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο και παρότι νομικά δεν προκύπτει καμία σχετική υποχρέωση της ΠΑΕ, ανακοινώνουμε πως όποιος φίλος ή φίλη της ομάδας μας θεωρεί ότι αδικείται από αυτή την ολιγοήμερη παράταση της επιστροφής στη Νέα Φιλαδέλφεια, μπορεί από σήμερα και μέχρι την Πέμπτη 25/8/2022 στις 15.00 να επιστρέψει την κάρτα διαρκείας του/της και να εισπράξει το ακριβές αντίτιμο αγοράς της.

– Για τους κατοίκους του Λεκανοπεδίου, η επιστροφή θα γίνεται με αυτοπρόσωπη αίτηση στο τμήμα εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.
– Για τους υπόλοιπους φίλους της ομάδας μας (εκτός Αττικής), η διαδικασία μπορεί να γίνεται μέσω του τηλεφωνικού κέντρου του τμήματος εισιτηρίων, στον αριθμό 2118886068, επίσης μέχρι την Πέμπτη 25/8/2022 στις 15.00».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Περίπου 9.000 Ουκρανοί στρατιώτες έχουν σκοτωθεί από την έναρξη της ρωσικής εισβολής, σύμφωνα με το Κίεβο

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Επιστροφή του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο αγροτικό πετρέλαιο – Άμεσα τα ποσά του 2021 και του 2022 στους λογαριασμούς των αγροτών

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ