Στην τελική ευθεία ο διαγωνισμός για τη βελτίωση αγροτικών δρόμων κοινοτήτων της Καλαμάτας – Σε ποιες περιοχές θα γίνουν παρεμβάσεις

/

Την εισήγηση της Επιτροπής Διεξαγωγής Διαγωνισμού, που αφορά την ανάδειξη μειοδότη για την εκτέλεση του έργου «Βελτίωση Αγροτικής Οδοποιίας Δ.Ε. Καλαμάτας» (προϋπολογισμού 1.087.000 ευρώ), έκανε δεκτή η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Καλαμάτας.

Συγκεκριμένα, η Επιτροπή Διεξαγωγής του Διαγωνισμού, αφού ολοκλήρωσε τον έλεγχο του συνόλου των κατατεθειμένων δικαιολογητικών κατακύρωσης, διαπίστωσε ότι πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις για την ανάθεση της σύμβασης του εν λόγω έργου στην προσωρινή ανάδοχο και εισηγήθηκε την κατακύρωση του διαγωνισμού με μέση έκπτωση 33,75%.

Δήμος Καλαμάτας: Πολιτιστικό καλοκαίρι 2022

Η βελτίωση των υφιστάμενων οδών, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του δήμου Καλαμάτας, αφορά εργασίες βελτίωσης της ασφαλούς βατότητας των οδών, κατασκευή μικρών τεχνικών (οχετοί απορροής ομβρίων υδάτων, τοιχία αντιστήριξης κλπ.) οδοστρωσίες, ασφαλτικά, τσιμεντοστρώσεις κ.λπ.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Σύμφωνα με τη μελέτη προβλέπονται παρεμβάσεις στις Κοινότητες:

Σπερχογείας, Ασπροχώματος, Λαιίκων, Αντικαλάμου, Πηγών, Νέδουσας, Βέργας, Καλαμάτας, Αλαγονίας, Αρτεμισίας, Ελαιοχωρίου, Καρβελίου, Λαδά και Μ. Μαντίνειας.

LG i.s.: Προσιτά ασφαλιστικά πακέτα

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο καιρός στην Καλαμάτα την Τετάρτη: Πιθανότητα βροχής από το μεσημέρι και μετά – Μικρή πτώση της θερμοκρασίας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΚΥΣΕΑ: Επέκταση του φράκτη στον Έβρο – Αναβάθμιση και ενίσχυση των μέσων επιτήρησης

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας ο Βασίλης Τζαμουράνης: Κάλεσμα για «δημιουργική σύνθεση» και «συστράτευση» απευθύνει ο επικεφαλής της παράταξης «Πρότυπος Δήμος»

Την υποψηφιότητά του για το δήμο Καλαμάτας ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης «Πρότυπος Δήμος», Βασίλης Τζαμουράνης,