Χειροπέδες για κλοπές: Στα χέρια της αστυνομίας οι «ποντικός» που ρήμαζε αυτοκίνητα και σπίτια στην Τριφυλία

/

Στη σύλληψη ενός 27χρονου ημεδαπού, ο οποίος εντοπίστηκε σε κοινότητα του δήμου Μεγαλόπολης, προχώρησαν άνδρες της ασφάλειας Καλαμάτας, καθώς εμπλέκεται σε 11 κλοπές που έγιναν στις 20 Αυγούστου, σε διάφορες περιοχές της Τριφυλίας.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της σύστασης εγκληματικής ομάδας και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών αυτών, η οποία περιλαμβάνει ακόμη ένα άτομο

Δήμος Καλαμάτας: Πολιτιστικό καλοκαίρι 2022

Συγκεκριμένα, σε σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας σημειώνεται:

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, έντεκα (11) περιπτώσεις κλοπών-διαρρήξεων σε οχήματα και οικίες παραθεριστών και λουόμενων, αντίστοιχα, τα οποία ευρίσκονταν πλησίον παραθαλάσσιων περιοχών του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη προχθές (21.8.2022) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεγαλόπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Κεντρικής Πελοποννήσου, 27χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της σύστασης εγκληματικής ομάδας και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών αυτών, η οποία περιλαμβάνει ακόμα ένα (1) 30χρονο ημεδαπό, που αναζητείται.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας, προέκυψε ότι οι ανωτέρω, μεσημβρινές ώρες της 20.8.2022, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, διέπραξαν συνολικά πέντε (5) περιπτώσεις κλοπών- διαρρήξεων και τέσσερις (4) περιπτώσεις αποπειρών κλοπών σε οχήματα, καθώς και δύο (2) περιπτώσεις κλοπών σε οικίες.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Από την παραπάνω εγκληματικής του δράση είχαν αφαιρέσει, μεταξύ άλλων, χρήματα , τραπεζικές κάρτες, ρολόι, είδη ρουχισμού, ηλεκτρικές μικροσυσκευές , προσωπικά έγγραφα κ.ά..

Τέλος, κατασχέθηκαν τρία οχήματα ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων, καθώς και κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε αρμοδίως, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

LG i.s.: Προσιτά ασφαλιστικά πακέτα

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ευρώπη: Στην Ελλάδα οι περισσότεροι θάνατοι ανθρώπων από κεραυνό

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Νοσοκομείο Καλαμάτας: 30 ασθενείς στην κλινική covid – 6 εισαγωγές και 8 εξιτήρια το τελευταίο 24ωρο

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ