Απίστευτο: ΙΚΕ με έδρα την Ηγουμενίτσα θα «αποφασίσει» για το μεγάλο αντιπλημμυρικό της Καλαμάτας – 24.700 ευρώ η αμοιβή της εταιρείας με απευθείας ανάθεση από τον Παναγιώτη Νίκα

//

Μια Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία (ΙΚΕ), η οποία έχει έδρα την Ηγουμενίτσα ανέλαβε το έργο της παροχής υπηρεσιών σύνταξης τεχνικής έκθεσης για την εξέταση ζητημάτων που αφορούν την αντιπλημμυρική θωράκιση της Καλαμάτας.

Η εν λόγω ΙΚΕ αναλαμβάνει το συγκεκριμένο έργο μετά από απευθείας ανάθεση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα, και θα λάβει 24.700 ευρώ.

Η απόφαση της απευθείας ανάθεσης:

Δήμος Καλαμάτας: Πολιτιστικό καλοκαίρι 2022

Υπενθυμίζεται ότι είχε προηγηθεί απόφαση δέσμευσης του συγκεκριμένου ποσού, την οποία επίσης έχει υπογράψει ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Η απευθείας ανάθεση του κ. Νίκα στη συγκεκριμένη ΙΚΕ έρχεται σε συνέχεια της απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου, το οποίο κατά πλειοψηφία υιοθέτησε σχετική πρόταση του κ. Περιφερειάρχη. Η τεχνική έκθεση που θα συντάξει η εν λόγω ΙΚΕ θα κατατεθεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο έως το τέλος Σεπτεμβρίου, όπως έχει δεσμευτεί ο κ. Νίκας, προκειμένου εν συνεχεία το Συμβούλιο να λάβει απόφασή του επί της ΜΠΕ του έργου των 80.000.000 ευρώ.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με όσα ανέφερε ο κ. Νίκας ενώπιον του Περιφερειακού Συμβουλίου, αλλά και στη συνέχεια με ανακοινώσεις του, το έργο της σύνταξης της τεχνικής έκθεσης θα το αναλάμβανε ο καθηγητής του ΕΜΠ, Δημήτρης Κουτσογιάννης. Ωστόσο, τουλάχιστον στην επίσημη ιστοσελίδα της εν λόγω ΙΚΕ, το όνομα του κ. Καθηγητή δεν αναφέρεται πουθενά.

LG i.s.: Προσιτά ασφαλιστικά πακέτα

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Λευκή νύχτα Καλαμάτας: Η μεγάλη εμπορική γιορτή επιστρέφει το Σάββατο – Οι εκδηλώσεις του δήμου και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Άστατος ο καιρός και την Παρασκευή στην Καλαμάτα – Ποιες ώρες υπάρχει πιθανότητα βροχής – Αναλυτικά η πρόβλεψη

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ανασχηματισμός με εκπλήξεις στο δήμο Πύλου – Νέστορος: Αντιδήμαρχος με σημαντικές αρμοδιότητες ο Ηλίας Κανάκης – Η απόφαση του του Π. Kαρβέλα και οι πρώτες δηλώσεις

Μια μεγάλη έκπληξη εμπεριείχαν οι αποφάσεις του δημάρχου Πύλου – Νέστορος, Παναγιώτη Καρβέλα, σχετικά με τον