Σοκ από τον χαμό της 19χρονης ναυτικής δοκίμου – Ανέβασε πυρετό, κατέρρευσε σε 2 ημέρες και πέθανε

Συγκλονισμένοι βρίσκονται άπαντες στο Πολεμικό Ναυτικό από τον τραγικό θάνατο μιας 19χρονης δοκίμου.

H 19χρονη μαζί με άλλους 158 σπουδαστές της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, σε πλοίο με έπλεε προς την Ιταλία ενημέρωσε την Τρίτη ότι δεν ένιωθε καλά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA παρουσίασε πυρετό και σηψαιμία, ενώ σημειώνεται πως δεν είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα.

Αμέσως τα πλοία ανέβασαν ταχύτητα, φτάσανε στην Νάπολη της Ιταλίας.

Η νεαρή δόκιμος μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο όμως χτες η υγεία της άρχισε να χειροτερεύει με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στη ΜΕΘ όπου και κατέληξε.

Η σορός της άτυχης 19χρονης θα μεταφερθεί με S-130 πίσω στην Ελλάδα.

Εμπύρετοι δύο ακόμα Δόκιμοι

Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες του in ακόμα δύο δόκιμοι έχουν εμφανίσει πυρετό, ωστόσο φαίνεται να σχετίζονται τα συμπτώματα των δύο με το περιστατικό της κοπέλας.

Οι δύο δόκιμοι έχουν παρουσιάσει ήπια συμπτώματα με χαμηλό πυρετό και είναι αρνητικοί στον κοροναϊό.

Για προληπτικούς λόγους έχουν μεταφερθεί για νοσηλεία σε νοσοκομείο της Νάπολης που βρισκόταν και η 19χρονη. Τα συμπτώματά τους παραπέμουν σε δηλητηρίαση ενώ έχουν ενημερωθεί και οι οικογένειές τους.

Πηγές του Πολεμικού Ναυτικού αναφέρουν ότι έπειτα από τον τραγικό θάνατο της 19χρονης είναι πάρα πολύ προσεκτικοί ακριβώς διότι δεν γνωρίζουν την αιτία θανάτου της φοιτήτριας της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων.

Η ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού:

«Την Τρίτη 23 Αυγούστου 2022 η Πρωτοετής Ναυτική Δόκιμος Κ.Ε. η οποία επέβαινε στο ΠΓΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ, στο πλαίσιο Θερινού Εκπαιδευτικού Πλου της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων,διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της Νάπολης Ιταλίας καθόσον παρουσίασε εμπύρετο αγνώστου αιτιολογίας. Πρωινές ώρες της 24ης Αυγούστου η κλινική της εικόνα παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και εισήχθη στη ΜΕΘ όπου κατέληξε πρωινές ώρες της 25ης Αυγούστου.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου διερευνώνται. Το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού εκφράζει τη λύπη του για την απώλεια της Ναυτικού Δοκίμου και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της».

Πηγή: in.gr / φωτογραφία αρχείου

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Οικονόμου: Κάποιοι που παριστάνουν τους θεματοφύλακες της Δημοκρατίας δε χάνουν ευκαιρία να πλήττουν βάναυσα κορυφαίους θεσμούς

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Εκτέλεση Προϋπολογισμού 7μηνου: Σε 1,1 δισ., έναντι στόχου 5,8 δισ., περιορίστηκε το πρωτογενές έλλειμμα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ