Λαφαζάνης: H κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με παρακολουθούσε με εντολή Τσίπρα – Η παρακολούθηση μου συνεχίζεται και επί των ημερών του Μητσοτάκη

Ο πρώην υπουργός Παναγιώτης Λαφαζάνης μετά τις αναφορές του πρωθυπουργού στη Βουλή, σε αποκλειστική δήλωσή του στο in τονίζει πως υπήρξε στόχος παρακολούθησης με εντολή του τότε πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

«Το τελευταίο που επιθυμώ είναι να γίνω, με αφορμή τις υποκλοπές, είναι δικομματικό μπαλάκι σε μια ανούσια διαμάχη για καρέκλες και λάφυρα εξουσίας από δύο μνημονιακούς πολιτικούς, τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αλέξη Τσίπρα, οι οποίοι το μόνο που εκφράζουν είναι το ξεπούλημα, την παρακμή, την υποτέλεια, την φαυλότητα,και τη φτωχοποίηση του ελληνικού λαού.

Οι παρακολουθήσεις, φυσικές, ηλεκτρονικές, τηλεφωνικές πολιτικών, δημοσιογράφων, εσωκομματικών αντιπάλων, επιχειρηματιών και ιδιαίτερα όσων θεωρούνται επικίνδυνοι για το σύστημα της αποικιοκρατούμενης Ελλάδας αποτελούν δυστυχώς διαχρονικό παρακρατικό καθεστώς των εκάστοτε κυβερνήσεων του κατεστημένου, οι οποίες γίνονται από κυβέρνηση σε κυβέρνηση,  όλο και πιο μαζικές, προκλητικές και ξεδιάντροπες, όπως τώρα επί κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Ναι, πράγματι παρακολουθούσε τα τηλέφωνα μου η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, Όπως αποδεδειγμένα με παρακολουθούσε με μαγνητοσκοπούσε και με βιντεοσκοπούσε στις κινητοποιήσεις που συμμετείχα και όχι μόνο, ιδιαίτερα κατά των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, το αμαρτωλό Τμήμα Προστασίας του Κράτους και της Δημοκρατίας με εντολή Τσίπρα και βεβαίως των παρακαθήμενων της εξουσίας.

Μέσα από αυτές τις παρακολουθήσεις ο ΣΥΡΙΖΑ μου φόρτωσε τέσσερις δίκες του μισού ποινικού κώδικα που συνεχώς έκτοτε από το 2017 μέχρι σήμερα αναβάλλονται διότι οι κρατούντες δεν θέλουν ούτε να με καταδικάσουν αλλά ούτε και να με αθωώσουν διότι και τα δύο γι αυτούς έχουν πολιτικό κόστος.

Ταυτόχρονα σύμφωνα με έγκυρες πηγές μου η παρακολούθηση μου συνεχίζεται και επί των ημερών του κυρίου του Κυριάκου Μητσοτάκη και συνεχίζεται μάλλον και με έξωθεν πιεστικές υποδείξεις. Και ο νοών νοείτω!

Βεβαίως, επίσημα στοιχεία μπορεί να μην διαθέτω αλλά ούτε και γι’ αυτές τις επισημάνσεις μου αλλά ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο και ιδιαίτερα στην Ελλάδα.

Δυστυχώς, αυτό το ανώμαλο παρακρατικό καθεστώς των υποκλοπών και παρακολουθήσεων που διέπει την ΕΥΠ και όχι μόνο, δεν θέλει να αγγίξει η κυβέρνηση αλλά ούτε και η κατ’ ευφημισμόν λεγόμενη αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ.

Η αντιπαράθεση γύρω από τις υποκλοπές στη Βουλή όχι μόνο είναι ανούσια αλλά και επικίνδυνη διότι δεν θέτει το χέρι στον τύπο των ήλων στα θέματα των υποκλοπών αλλά και κυρίως βάζει στο ράφι όλα τα κρίσιμα προβλήματα από την υπερχρέωση της χώρας την ενέργεια, την ουρανομήκη ακρίβεια, τη φτωχοποίηση, τη στήριξη ΗΠΑ και ΝΑΤΟ στην Ουκρανία, πολιτικές επί των οποίων συναινούν επί της ουσίας τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Αν θέλουν τα κόμματα του κατεστημένου πράγματι να κάνουν ένα ουσιώδες βήμα για να παρακαμφθεί το παρακρατικό καθεστώς των παρακολουθήσεων, τότε κυβέρνηση, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ. ας δώσουν τώρα στη δημοσιότητα τα ονόματα των δεκάδων χιλιάδων παρακολουθουμένων επί των ημερών των τριών τελευταίων κυβερνήσεων μαζί με τους λόγους της παρακολούθησής τους. Και τότε θα φρίξει ο ελληνικός λαός και θα φανεί το κατάπτυστο είδος της ψευδο-δημοκρατίας που υπάρχει στη χώρα».

Πηγή; in.gr

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ζελένσκι: Ο κόσμος γλίτωσε παρά λίγο ένα πυρηνικό ατύχημα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πολεμικό Ναυτικό: Σε αλυσίδα fast food στην Τυνησία στρέφονται οι έρευνες για τον θάνατος της 19χρονης

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ