Οστικό οίδημα ο Σλούκας – Αγώνας δρόμου, προκειμένου να προλάβει την πρεμιέρα του Eurobasket

26 Αυγούστου 2022

Οστικό οίδημα έδειξε η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε στο γόνατο ο Κώστας Σλούκας, εξέλιξη που υποχρεώνει τον Έλληνα διεθνή γκαρντ να επιδοθεί σε αγώνα δρόμου, προκειμένου να προλάβει την πρεμιέρα του Eurobasket και την δύσκολη αναμέτρηση της Εθνικής Ανδρών με την Ιταλία (2/9). Βέβαιη θεωρείται φυσικά η απουσία του από τον αγώνα της Κυριακής με το Βέλγιο (28/8, 20:00).

Ο 32χρονος αποχώρησε τέσσερα λεπτά πριν το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης με τη Σερβία στο Βελιγράδι, μετά από χτύπημα που δέχθηκε στο γόνατο, που δεν του επέτρεψε να επιστρέψει στο παρκέ. Στα 22 λεπτά που έμεινε στον αγωνιστικό χώρο η προσφορά του ήταν 2 πόντοι, 2 ριμπάουντ και 6 ασίστ. 

Υπενθυμίζεται ότι «θύμα» της χθεσινής αναμέτρησης ήταν και ο Κώστας Αντετοκούνμπο, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς στο 14΄ τραυματίστηκε μετά από επιθετικό ριμπάουντ και κάρφωμα. Η ενημέρωση της ΕΟΚ ανέφερε ότι ο παίκτης ταλαιπωρείται από ερεθισμό στον επιγονατιδικό τένοντα του δεξιού ποδιού, ενώ είναι αμφίβολος για το ματς με το Βέλγιο.

 Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ανδρουλάκης: «Σταματήστε, κ. Μητσοτάκη, να περιφρονείτε ευθέως τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού»

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σοβαρά προβλήματα στη συκοπαραγωγή της Μεσσηνίας από τις βροχοπτώσεις – Ενεργοποίηση της διαδικασίας αναγγελίας ζημιάς ζητά η ΣΥΚΙΚΗ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σοκ με Ερνανγκόμεθ στον Παναθηναϊκό

Χωρίς τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ θα παραταχθεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Παναθηναϊκός παραμονές του δεύτερου αγώνα των playoffs της Euroleague με τη Μακάμπι Τελ

Δείτε επίσης