Βόμβες στο Περιφερειακό: Το γραφείο του Μητσοτάκη και τον Θ. Νέζη «δείχνει» ο Τατούλης για τον κοριό – «Προσφεύγω στη δικαιοσύνη» απαντά ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού

/

Αίσθηση, αλλά και αντιδράσεις έχουν προκαλέσει όσα υποστήριξε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, σχετικά με το ζήτημα το κοριού, ο οποίος βρέθηκε στο γραφείο της πρώην αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, Ελένης Αλειφέρη, το 2018.

Συγκεκριμένα, κατά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, η οποία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, ο κ. Τατούλης ανέφερε ότι στο συγκεκριμένο θέμα εμπλέκονται το γραφείο του κ. Μητσοτάκη και ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού, Θανάσης Νέζης.

«Εγώ έχω πει σε κρυφό χρόνο ότι την ιστορία του κοριού την έστησε το γραφείο Μητσοτάκη με εντολή, με πρώτο φυσικό και ηθικό αυτουργό το Θανάζη το Νέζη… Με ονόματα τα λέω», είπε επί λέξη ο κ. Τατούλης.

Στο 2:47:36 του βίντεο οι επίμαχες αναφορές του Πέτρο Τατούλη

Η αντίδραση του Θανάση Νέζη

Ο εκ Μεσσηνίας σύμβουλος του Πρωθυπουργού, Θανάσης Νέζης, κληθείς να σχολιάσει όσα ο κ. Τατούλης υποστήριξε, μιλώντας στο messiniapress, εξέφρασε την έκπληξή του και τόνισε ότι έμαθε τις σχετικές αναφορές από τα ΜΜΕ. Τόνισε ότι ήδη έχει ενημερωθεί ο δικηγόρος του, ενώ σημείωσε ότι θα ζητήσει τα πρακτικά του Συμβουλίου. Δήλωσε, δε, αποφασισμένος να προσφύγει στη δικαιοσύνη.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΕΕ: Η μεταρρύθμιση της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας μπορεί να γίνει στις αρχές του έτους

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Την εκδημία του τ. εφημέριου της Υπαπαντής ανακοίνωσε η Μητρόπολη Μεσσηνίας – Την Τετάρτη η Εξόδιος Ακολουθία

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας ο Βασίλης Τζαμουράνης: Κάλεσμα για «δημιουργική σύνθεση» και «συστράτευση» απευθύνει ο επικεφαλής της παράταξης «Πρότυπος Δήμος»

Την υποψηφιότητά του για το δήμο Καλαμάτας ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης «Πρότυπος Δήμος», Βασίλης Τζαμουράνης,