Τουρίστες από 11 χώρες της Ευρώπης στη Μεσσηνία το Φθινόπωρο: Δεκάδες πτήσεις από το εξωτερικό στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας τον Σεπτέμβριο

/

Σημαντική θα είναι η τουριστική κίνηση στη Μεσσηνία και τον Σεπτέμβριο, καθώς στον Διεθνή Αερολιμένα της Καλαμάτας «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος» αναμένεται να προσγειωθούν δεκάδες πτήσεις προερχόμενες από πόλεις της Ευρώπης.

Δήμος Καλαμάτας: Πολιτιστικό καλοκαίρι 2022

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον προγραμματισμό πτήσεων του Σεπτεμβρίου, είναι προγραμματισμένες συνολικά 72 πτήσεις. 57 εξ αυτών των πτήσεων θα προέρχονται από 11 πόλεις ευρωπαϊκών χωρών.

Αναλυτικά, μεταξύ άλλων, αναμένονται πτήσεις από τη Γερμανία, την Ιταλία, τη Γαλλία, την Ολλανδία, την Αυστρία, την Τσεχία, την Πολωνία, την Ελβετία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Νορβηγία και το Βέλγιο.

Υπενθυμίζεται ότι τον Ιούλιο καταγράφηκε ρεκόρ όλων των εποχών στις αφίξεις στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας, ενώ με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται τα στοιχεία του Αυγούστου.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

LG i.s.: Προσιτά ασφαλιστικά πακέτα

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός στη Λεωφόρο – Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση απέδωσε ο Εισαγγελέας σε βάρος του δράστη της δολοφονίας στην Κυψέλη

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Σοκ προκαλούν οι εικόνες από την διάσωση δεκάδων μεταναστών ανοιχτά της Πύλου: Η ξύλινη βάρκα στο σκοτάδι και οι σκληρές συνθήκες για τα περίπου 30 μικρά παιδιά

Στο λιμάνι της Καλαμάτας έφτασαν δεκάδες μετανάστες οι οποίοι περισυνελέγησαν από φορτηγό πλοίο και ένα δεξαμενόπλοιο