Προειδοποίηση Βασιλόπουλου με φόντο την αντιπλημμυρική θωράκιση της Καλαμάτας: «Δεν θα επιτρέψουμε να παιχτούν πολιτικά παιχνίδια σε βάρος της πόλης»

/

Προειδοποίηση προς κάθε κατεύθυνση αποτελούν όσα σημείωσε το βράδυ της Δευτέρας ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος, αναφερόμενος στο έργο της αντιπλημμυρικής θωράκισης.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, ο κ. Βασιλόπουλος κατηγόρησε εκ νέου τις αντιπολιτεύσεις ότι είπαν «όχι» στην αντιπλημμυρική θωράκιση της πόλης, ότι δεν κατέθεσαν εναλλακτική πρόταση.

Παράλληλα, ο δήμαρχος Καλαμάτας ανέφερε ότι όλοι γνώριζαν τις παραμέτρους του έργου από το 2017 και έχοντας το βλέμμα στραμμένο στις αντιπολιτεύσεις τις κατηγόρησε για «επιλεκτική μνήμη», προκειμένου να εξυπηρετηθεί το αντιπολιτευτικό τους αφήγημα.

Δήμος Καλαμάτας: Πολιτιστικό καλοκαίρι 2022

Αναφερόμενος στην «εμπλοκή» της Περιφέρειας Πελοποννήσου και στην επερχόμενη απόφαση – γνωμοδότηση του Περιφερειακού Συμβουλίου ο κ. Βασιλόπουλος σημείωσε ότι το Συμβούλιο είναι ανεξάρτητο όργανο και οφείλει να λάβει τις αποφάσεις του.

Ωστόσο, ο δήμαρχος Καλαμάτας υπενθύμισε με νόημα ότι τις τελικές αποφάσεις θα τις λάβει το υπουργείο Υποδομών, ενώ ξεκαθάρισε και το ζήτημα που σχετίζεται με τη μη συμμετοχή του δήμου Καλαμάτας στην επιτροπή που συστάθηκε από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα, η οποία θα συντάξει τεχνική έκθεση για το έργο, προκειμένου εν συνεχεία να αποφασίσει το Περιφερειακό Συμβούλιο επί του έργου.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

«Επειδή μας κατηγορούν κάποιοι που πρόσφατα αγάπησαν τον Περιφερειάρχη, αναφέρομαι σε αυτούς που τον πολέμησαν έντονα όταν εμείς τον στηρίζαμε, ότι δεν συμμετείχαμε σε μια επιτροπή που σύστησε ο Περιφερειάρχη για τη ΜΠΕ, τονίζω, στο γραφείο του δημάρχου Καλαμάτας δεν υπήρξε ποτέ καμία πρόταση για συμμετοχή», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Βασιλόπουλος.

«Δεν θα επιτρέψουμε να παιχτούν πολιτικά παιχνίδια σε βάρος της πόλης. Αυτό αποτελεί προσωπική δέσμευση», υπογράμμισε αμέσως μετά ο δήμαρχος Καλαμάτας.

Ο δήμαρχος Καλαμάτας κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της Δευτέρας (29/8)

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Βασιλόπουλος τόνισε ότι το έργο θα υλοποιηθεί και προσέθεσε ότι οι παρατηρήσεις και οι «κόκκινες γραμμές», που έχει θέσει ο δήμος Καλαμάτας, θα ληφθούν σοβαρά υπόψη.

LG i.s.: Προσιτά ασφαλιστικά πακέτα

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Για την πράξη Αγιοκατατάξης του Οσίου Βησσαρίωνος του Αγαθωνίτου από το Πεταλίδι: Στο Οικουμενικό Πατριαρχείο την Τετάρτη ο δήμαρχος Καλαμάτας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μείωση κατά 16% των κρουσμάτων κορονοϊού στη Μεσσηνία το χρονικό διάστημα από 22 έως 28 Αυγούστου – Αναλυτικά τα στοιχεία του ΕΟΔΥ για την πορεία της πανδημίας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ανασχηματισμός με εκπλήξεις στο δήμο Πύλου – Νέστορος: Αντιδήμαρχος με σημαντικές αρμοδιότητες ο Ηλίας Κανάκης – Η απόφαση του του Π. Kαρβέλα και οι πρώτες δηλώσεις

Μια μεγάλη έκπληξη εμπεριείχαν οι αποφάσεις του δημάρχου Πύλου – Νέστορος, Παναγιώτη Καρβέλα, σχετικά με τον