Στην τελική ευθεία το 4ο Kalamata Dance Cup: Εκατοντάδες χορευτές στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα το διήμερο 29 και 30 Οκτωβρίου

Με τον δήμαρχο Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλο, συναντήθηκε η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλαμάτας «Dance Challenge», Ν. Δράκου – Χρυσού.

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκε η διοργάνωση του 4ου Διεθνούς Κυπέλλου Χορού, που θα πραγματοποιηθεί στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα το διήμερο 29 και 30 Οκτωβρίου στο κλειστό της «Τέντας».

Η πρόεδρος του Συλλόγου ενημέρωσε τον Δήμαρχο για ζητήματα που αφορούν τη φετινή διοργάνωση, καθώς πρόκειται για μια διοργάνωση, η οποία τελεί υπό την αιγίδα και του δήμου Καλαμάτας, αλλά προσφέρει σημαντικά και στην προσπάθεια ανάπτυξης του θεματικού τουρισμού.

«Είμαστε υπερήφανοι που η Καλαμάτα είναι πόλη του χορού και του πολιτισμού και φιλοξενεί μεγάλες εκδηλώσεις εξωστρέφειας που έχουν γίνει θεσμοί στην τοπική κοινωνία και στοχεύουν στην τουριστική προβολή της περιοχής μας, στην ανάδειξη των τοπικών καλλιτεχνών μας, ενώ δίνουν επιλογές πολιτισμού και ψυχαγωγίας στους συμπολίτες μας όλων των ηλικιών, μεταφέροντας ηχηρά κοινωνικά μηνύματα. 

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Καλαμάτας και τον δήμαρχο κ. Βασιλόπουλο για τη παραχώρηση του γηπέδου και την συνολική του υποστήριξη  στο Φεστιβάλ του χοροαθλητισμου “Kalamata Dance Cup”, που συγκεντρώνει πλήθος συμμετεχόντων χορευτών από όλα τα μέρη της Ελλάδας και του εξωτερικού. Τον ευχαριστούμε επίσης και για την αναγνώριση της συνολικής προσφοράς του συλλόγου μας στην τοπική κοινωνία της Καλαμάτας», δήλωσε η κα Δράκου – Χρυσού.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

To Διεθνές Κύπελλο Χορού Καλαμάτας αποτελεί ένα Φεστιβάλ που περιλαμβάνει κορυφαίες παραστάσεις διαφόρων ειδών χορού, διαγωνισμούς χορού σε αθλητικό επίπεδο, καθώς και παράλληλες πολυθεματικες δράσεις.

Το φετινό Φεστιβάλ 4ο Kalamata Dance Cup – Beyond Limits  θα υποδεχτεί πλήθος επαγγελματιών χορευτών και πρωταθλητών χορού, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τελεί υπό την αιγίδα, εκτός του δήμου Καλαμάτας, του Υπουργείου Πολιτισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) – Υπουργείου Τουρισμού, καθώς και του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας.

LG i.s.: Προσιτά ασφαλιστικά πακέτα

Το promo trailer του φετινού Kalamata Dance Cup:

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Χοροστατούντος του Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων: Σε κλίμα συγκίνησης η Εξόδιος Ακολουθία του Πρωτοπρεσβυτέρου Κ. Γιαννακόπουλου

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κυβερνητικές πηγές για την τοποθέτηση του Κ. Καραμανλή στα Ανώγεια: Κινήθηκαν άμεσα όλες οι κοινοβουλευτικές διαδικασίες για την υπόθεση της επισύνδεσης του τηλεφώνου του κ.Ανδρουλάκη

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ